Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
52
Witam!
Wiem jak mam dawkować BCAA w dni z siłką. Może mi ktoś npowiedzieć natomiast jak to ma wyglądać w dni nietreningowe?? Siłkę mam 3 razy w tygodniu, tj. pn., śr. i pt. a we wtorki i czwartki godzina aerobów. Sobota i niedziela to dni na odpoczynek. Interesuje mnie wtorek, czwartek, sobota i niedziela, czy wtedy stosować czy nie i ile. Zakupiłem BCAA Activelab w tabletkach.
Szacuny
13
Napisanych postów
895
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
63831
Jeśli Ci się przelewa i masz gruby portfel to możesz BCAA brać też rano na czczo. Aczkolwiek szkoda pieniędzy, lepiej zjeść porządne śniadanie. BCAA przed i po treningu Działanie glutaminy większość osób na tym forum neguje. Ja akurat używam po treningu. Więc jak masz pieniądze to możesz dorzucić. Np 5g rano na czczo 5g po treningu i 5g przed snem. Wszystko zależy na ile Cie stać
Zmieniony przez - Nani20 w dniu 2010-02-01 09:01:26
Szacuny
213
Napisanych postów
22991
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
173464
Glutamina zbędna.
Jeżeli śpisz na pieniądzach, to prócz dawek około treningowych, dorzuć dawkę rano i wieczorem, zarówno w dni treningowe jak i nie treningowe, a jeżeli nie to dawkowanie około treningowe wystarczy.
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
52
Dzięki za powyższe odpowiedzi. Zdecydowałem , że w dni treningowe wezmę dawkę rano i przed snem oraz okołotreningowo a w dni nietreningowe rano i przed snem.
Mam jeszcze jedno pytanie, chodzi o to że pracuję trzyzmianowo więc na I i III zmianie trenuje wieczorami a na drugiej rano. Czy w związku z tym muszę coś zmieniać z dawkowaniem BCAA?