Szacuny
4
Napisanych postów
911
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
13784
Jestem już po (3 kuracjach na HP) z 2-miesięcznymi odstępami pomiędzy cyklami. Z pierwszego byłem zadowolony poszło mi (6kg) a następne już słabiej. Chce teraz połączyć Animal Test & Animal Pump, witaminy minerały, zma, omega3 i uzupełniać dietę gajnerem prolongatum biogenixa moja dieta składa się z (płatków owsianych, makaronu, ryżu, kurczaków, indyków i serków twarogowych).
1.Dobre połączenie supli?
2.Moge liczyc na dobre efekty, czy dokupić jakieś prochormony?
Szacuny
17
Napisanych postów
7560
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
58488
Siema....Co do Animal Test nie wiem podobno są na tym dobre rezultaty ale sam nie sprawdzałem, Animal Pump mogę spokojnie polecić, miałem na nim rewelacyjną pompę i chciało się trenować, zadziałał lepiej niż hp...ale co do ph mam podobne zdanie co flex daruj sobie...za tą kase uzupełnij lepiej to czego brakuje ci w diecie...
Szacuny
4
Napisanych postów
911
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
13784
Większość osób nie jest za Animalami, może sobie odpuszczę. Czytałem że HP jest bardzo dobry i że jak się go jadło już parę razy tak jak ja to nie będzie dobrych efektów. Co mogę teraz kupić, nie patrząc na cenę, bo miesiąc jeszcze jadę na czysto i przez ten czas uzbieram pieniądze na to co trzeba :)