Szacuny
48
Napisanych postów
11477
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
94174
Wreszcie. Widzę że jest juz strona www.atleta.pl Wszedłem na nią i pooglądałem kilka minut. Jestem zadowolony bo u mnie szybko się ładuje, wszystko jest przejrzyste i dobrze opisane.
Podziękowania dla Ziona, który jest jej autorem.
Jednocześnie jeśli ktos w trakcie przegladania będzie miał jakieś uwagi odnośnie funkcjonowania strony, jej przejrzystości czy tekstów to proszę o uwagi a postaramy się cos zmienić, choć dla mnie jak dla laika internetowego jest ok.
Szacuny
0
Napisanych postów
277
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
4916
Witaj Sonbaty, Zion odwalil kawal dobrej roboty... Stronka chodzi mi szybciutko i dobrze sie ja oglada w 800x600... Wlasnie wyslalem zamowienie na Dibencozide-Magnum Teraz tylko czekam, az dojdzie
Szacuny
11
Napisanych postów
1828
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
29115
Jest spoko, szybciutko się ładuje - bardzo podobna do strony DSO.
Ogólnie może być - może przydałby się tylko jakiś formularz do zamawiania, gdzie zaznaczamy wybrane produkty i wysyłamy zamówienie. Narazie trzeba je powpisywać w mailu.
Poza tym przejrzysta - wszystko na swoim miejscu.
Szacuny
43
Napisanych postów
8449
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
48394
dobra ja napsulem ale jest oki tylko przywiekszym tekscie sice zlewa ale to nieistony blad jest wszystklo oki wgrywa sie cacy i jest bardzo dobrze czysto i przejrzysto
Szacuny
11083
Napisanych postów
51085
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Już wiem, że będzie kilka błędów, ponieważ ja pracuję na 1024 x 768 i nie przetestowałem stronki w 800 x 600. W najbliższym czasie to zrobię i ewentualne błędy poprawię.
Stronka napisana jest w czystym HTMLu. Bez zbędnych bajerów..... to ukłon w stronę modemowców..... i mam prośbę do takich właśnie osób - napiszcie, jak Wam chodzi ta stronka.....
Szacuny
18
Napisanych postów
3951
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
21363
Zion - brawo byku, dobra robota, a za dobrą robotę nagroda - sog.
Ale faktem jest, że przydałyby się jakieś koszyczki przy produktach czy coś podobnego. Byłoby łatwiej i szybciej zamawiać!
Pozdrówka.
"Nie ma kasy, nie ma masy, a bez masy nie ma klasy" doradca w suplementacji
"Nie ma kasy, nie ma masy, a bez masy nie ma klasy" @ doradca w suplementacji @
Członek mafia.suple.hardcor.pl