Szacuny
6
Napisanych postów
645
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17514
Witam znalazłem filmik z aktualnego rekordu świata w hiper duper zbroji bo inaczej tego nazwać nie można.
Ja mam pytanie do znawców co to wogule za federacja i czy oni tam juz nie muszą nawet dotykac sztangą do klatki?
Pomijając to iż no należą mu sie brawa za to iż położył się pod pół tony,
to jednak dla mnie to już zalatuje monthy pyhonem.
łazisz cały dzień wór poci się
wystarczy jeno roz podropać po nim się
a ci rence dupią cały dzień - nigdy nie drop się po aerobach
Szacuny
50
Napisanych postów
1840
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
73449
sto razy wieksze wrazenie na mnie zrobilby jakby sie polozyl bez specjalistycznych koszulek w zwyklym t-shircie pod 300 kg, ziewnal i zrobił prawidlowo 6 powtorzen z dotknieciem do klatki i do pelnego wyprostu ramion.
To co widzialem na filmiku to żart i mam z tego beke, dla mnie to nie sport tylko ciekawostka. Śmieszy mnie to ze najwiekszy problem jest z opuszczeniem tej sztangi do klatki, sa tak scisnieci ze nie moga dotknac sztangi z klatka. Do tego to nie wyglada jak wyciskanie, a przesuwanie ramion do tylu co sugeruje wyprostowanie reki, ktora wcale nie jest wyprostowana. Nie widac tu zadnej sily, czysta praca sprzętu. Trójboj sam sobie strzela w stope, przez taka polityke nikt nie chce tego ogladac i NIGDY trojboj nie bedzie na olimpiadzie w takiej formie.
Szacuny
88
Napisanych postów
1092
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
14212
Sandwich16 300x6 Raw? chyba nikt tego jeszcze nie dokonał i jeszcze długo nie dokona. może w przyszłości Spoto albo Sarychev a Ci mistrzowie w koszulach zza oceanu nie potrafią 300 na raz zrobić raw
Zmieniony przez - ryba005 w dniu 2014-01-03 09:51:45
Szacuny
6
Napisanych postów
645
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17514
powiem wam szczerze że ten film mnie po prostu zwalił z nóg.
Bo za 3 lata to oni będą pewnie tylko ściągać tą sztangę ze stojaków i odkładać na miejsce.
Pewnie podobne cyrki będą z przysiadem i ciągiem.
Zresztą w całym ipf-ie też nie lepiej.
Jak popatrzyłem
Jan wegiera
300 z hakiem w sprzęcie
215 RAW
no gdzie tu logika,
Mam nadzieję że przez tą swoją głupotę trójbój nigdy nię bedzie na olimpiadzie.
Ale temat koszulek był wielekrotnie poruszany i zaraz sie zlecą znawcy..
łazisz cały dzień wór poci się
wystarczy jeno roz podropać po nim się
a ci rence dupią cały dzień - nigdy nie drop się po aerobach
Szacuny
0
Napisanych postów
171
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1496
"Nie widac tu zadnej sily, czysta praca sprzętu." Haha, puknij sie w leb czlowieku.
Sprawy sobie nie zdajesz ILE trzeba miec sily zeby cos takiego nawet w takim sprzecie zrobic.
Szacun mega dla goscia za takie jaja. Polozyc sie na lawie pod 500 kg.... masakra
Szacuny
0
Napisanych postów
45
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
23277
"Nie widac tu zadnej sily, czysta praca sprzętu." to zamów sobie koleś inzer phenoma wielowarstwowego i wyciśnij chociaż 300 kg bo przecież bedziesz miał taka sama koszulka co ten koles co 500 wycisnoł !!!!!! w koncu to sam sprzęt wyciska.
Szacuny
1
Napisanych postów
317
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
11950
Od razu zaznaczę że znawcą nie jestem i mam pytanie właśnie do ludzi którzy w tym siedzą. A mianowicie: Jeżeli koszulka pomaga tylko u samego dołu i generalnie jak twierdzą fani sprzętu wcale nie tak dużo, to dlaczego są takie przepaście między rekordami w wycisku między raw a wyciskaniu w koszulce?
Szacuny
549
Napisanych postów
1978
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
21462
idioci zakazują koksowania, a na sprzęt do wyciskania zezwalają. Siłowniki zamontować tu i tam i może z tonę ktoś ciśnie. Zakazać używania sprzętu i nie pompować sztucznie wyniku bo nikt tego nie podziwia. Często oglądam filmiki z wyciskania omijając wszystkie w sprzęcie bo po co to oglądać jeśli nie wiadomo ile z tego siły ile cyrkowych sztuczek
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2014-01-05 14:58:33