2.WAGA: 95
3.WZROST: 190
4.WYMIARY:
BICEPS: 45
KLATA: 124
UDO: 62
TALIA: 86
5.STAZ NA SILOWNI: 4
6.DIETA
BIALKO: 3
WEGLOWDANY: 4
TLUSZCZ: 1
7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1-8 prop 100mg/e2d
8.TRENING:split
9.CEL CYKLU: masa, poprawa ogolnego stanu sylwetki
10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 9 tyg bedzie
11.POZIOM BF% 16%
12.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY):
13.STAN ZDROWIA: dobry
14.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA: delikatnie mocniejszy zarost po 8 tyg propa

15.WYNIKI SILOWE
16.PPM podstawowa przemiana materii:
klata : 140
martwy ciag : 120
przysiad : x
Witam! Poprzedni cykl skonczylem jakos na poczatku/polowie stycznia. Był to jak w ankiecie prop solo 1-8 100mg/e2d. Efekty ok, ale niestety nie zanotowałem tak drastycznych objawów jak opisują niektorzy na forum. Libido bez zmian, pompa ok ale bez jakiejs rewelacji. Postanowilem na kolejny cykl uderzyć inny estr. Wiadomo, wybór padł na enana. Mój pomysł na cykl wyglada tak:
enan 1-10 250mg/e3d, lub e4d (proszę o rade w tej kwestii) (myślałem żeby zrobić 1-6 250/e4d, 6-10 250/e3d)
meta 1-5(6) 30mg/ed
prosze o ewentualne rady odnosnie cyklu. Odblok widzi mi się nastepujaco:
Clom 2tyg po ostatnim strzale 5 x 2tabletki, potem po jednej do konca. Nolvy bym nie dawal do obloku, ale to moje zdanie, prosze równiez o rade. W diecie swiadomie jest wpisane 4g węgli. Każdy gram ponad to powoduje wzrost fatu w okolicach pasa, więc musze tego bardzo pilnować. Jeśli ktoś ma jakieś sugestie na ten temat, chetnie wysłucham. To by było na tyle, wszelkie wątpliwości chętnie rozwieję. Pytania, jeśli jakieś mi się przypomni, dodam wkrótce