Czy to dobry pomysł by spróbować w takim wieku z 1,3d . Jakie mogą być skutki uboczne . Bez spiny (;
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zresztą, jesli by się brało w tym wieku 1,3d, i by sie organizm przyzwyczaił, to za kilka lat już by nie istniało nic klepiącego taką osobę.
...
Napisał(a)
Nie wiem, każdy ma inną tolerancję. 1,3 dimethylamylamine nie zostało do końca przebadane, lepiej daj sobie spokój z tym
Ryje banie niektórym, niektórzy nic nie odczuwają.

...
Napisał(a)
Kwestia bardzo indywidualna, czasem 30latka poklepie i zaliczy zjazd, a czasem 18latek zadnych skutów ubocznych nie poczuje.
W tym wieku sobie odpuść, bo za pare lat nie bedzie Cie juz nic ruszało, nie mówiąc o skutkach ubocznych. :) Jest mase dobrych pobudzaczy bez 1,3d...
W tym wieku sobie odpuść, bo za pare lat nie bedzie Cie juz nic ruszało, nie mówiąc o skutkach ubocznych. :) Jest mase dobrych pobudzaczy bez 1,3d...
...
Napisał(a)
pytanie po co Ci to?
pzdr/
pzdr/
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
w sumie tak z ciekawości zapytałem ;d, bo ziomek brał go zaj**iście pokepało , chciałem się zorientować (; .
...
Napisał(a)
jak już przestaniesz mieć ziomków, a zaczniesz mieć znajomych i kolegów możesz łykać.
pzdr/

pzdr/
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!