...
Napisał(a)
Czy wliczać kcal żelatyny i proszku do pieczenia a No i jeszcze drożdży suszonych albo zwykłych licząc kcal skrupulatnie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Witaj,
ilości jakie się używa przy tych produktach, a co za tym idzie kaloryczność jest marginalna, więc uważam, że nie ma co przesadzać.
ilości jakie się używa przy tych produktach, a co za tym idzie kaloryczność jest marginalna, więc uważam, że nie ma co przesadzać.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Myślę że aż tak dokąłdnie nie ma co się zagłębiać, np wpliczanie grama soli itp śladowych ilości uzytych produktów
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Żelatyna jest białkiem, którego strawność przez organizm człowieka wynosi około 5 procent. Niestety nie mamy enzymu, aby sobie z tym prowadzić. Nie ma więc specjalnego sensu aby wliczać to białko w pule kalorii. Poza tym, ile Ty tej żelatyny, czy proszku do pieczenia spożywasz? Przecież w kuchni używa się kilka gramów. Nie widzę sensu, żeby zawracać sobie tym głowę. Tak samo, jakbyś chciał wliczać w zapotrzebowanie kaloryczne organizmu wejście po schodach na drugie piętro, ponieważ raz na xx dni winda nie działa.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły