Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
488
JP to znaczy jestem policjantem tak? bo wlasnie zdalem na posterunkowego i pewnie jak bym w takiej bluzie w robocie sie pokazal to wszyscy by mnie polubili od samego poczatku
Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
488
no wlasnie nie wiedzialem czy jestem policjantem czy jestem pozadny
stary zastanowie sie i jutro ci dam znac
spytam sie w robocie czy ktos ma takie ciuchy, bo jesli tak to lipa, bo wiesz wyroznic sie musze hehe powiedz mi jeszcze czy bedzie dobra w ramionach bo w lapie mam 32cm, ale teraz podjadam nitrobalon i mysle ze do 35 dobije niedlugo hehe
Szacuny
1
Napisanych postów
34
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
641
Na posterunku na 100% nikt takiej nie ma moge Cie zapewnic:d a rozmiar elegancki w sam raz na Ciebie:)mysle ze jakbys mial z pol metra w lapie to by ciasnawa sie robila:D ale jak ma byc 35 to bedzie lux
Zmieniony przez - doncamilus w dniu 2009-03-24 20:05:43
Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
488
pol metra w lapie, to tyle mozna miec? ja tera dobije do 35 to juz lapka dobra bedzie a skad wiesz ze nikt z policji takiej bluzy nie ma?
moze komendant pod koszula sobie taka nosi zeby wiekszym byc hehe
Szacuny
8
Napisanych postów
1437
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
34582
serpicox - tylko jak bedziesz na patrol szedl to wez ze soba kogos kto potrafi pisac (czy jestem policjantem czy jestem pozadny )hehehehe teraz wiem dlaczego chodzicie we dwoje
"yyyyyyyyy poprosze 4 pudelka ryzu, takiego no wie pani na mase bo ja na silowni cwicze..."
Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
488
ilna chodzi sie po dwoch na patrole dlatego ze jak jeden zapomni co to znaczy JP to drugi zawsze mu przypomni tak jak mi przypomnial doncamilus, wiec juz jasno moge ci powiedziec ze masz aspiracje na posterunkowego a co do kupna bluzy to dam znac jutro bo musze sie chlopakow popytac czy te JP nosza hehe