witam, mam do sprzedania "używane" HyperLean FX-7. Czemu "używane"? Otóż, zamówiłem sobie ten spalacz od mojego znajomego ze stanów w cenie 120zł za opakowanie 60 caps. Jak jadłem już w swoim życiu różne dziwne substancje, również inne spalacze typu Venom od Alri, czy Lipo i Dren, tak HyperLean FX-7 za bardzo daje radę. Nie ogarniam po tym kompletnie. Mam bardzo dziwny stan w głowie, który po dłuższym czasie zaczyna mnie baaaardzo męczyć. Oczywiście termogeneza i pobudzenie na fajnym poziomie, ale ten dziwny lęk, ten dziwny stan w głowie, jaki wywołuje we mnie HyperLean po prostu mnie przerósł. Ogólnie rzecz ujmując wziąłem 4 capsy, tak więc pozostało ich jeszcze 56 w opakowaniu, a opakowanie dostałem i otworzyłem niedawno, bo tydzień temu. Więcej już nie będę go brał, dlatego pomyślałem o sprzedaży lub zamianie na coś innego, bo co ma leżeć na półce, bądź zostać wyrzucony. Data ważności 3/16. Cena? Sprzedam za każdą rozsądną, jeżeli znajdzie jakiś chętny, a zamienię na inny spalacz, albo coś ciekawego.
kiedy jadę w góry, to tak jakbym wracał do domu! 
Krzysztof Piekarz

, ale tak poważnie to zapraszam na priv w postaci drogi mailowej: