Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
121
Witam zakupiłem spalacz tłuszczu hyperlean-fx link usuniety przez moderatora okazało się, że jest to wersja diet labs. Czy ta wersja spalacza posiada oznaczenia producenta na tabletkach tak jak w opisie. Bo przyszły mi te tabletki i takowych oznaczeń nie posiadają. Poza tym widziałem w komentarzu pozytywnym u tego użytkownika, że ktoś napisał "Kontakt ze sprzedawcą wzorowy,tak jak czas realizacji.Jedyny mankament to że nie jest to firma Nova,tylko Innovative Diet Labs HyperLean FX7 bez logo na kapsułkach." czy to prawda, że te kapsułki nie posiadają loga??? Prosze o odpowiedź jeśli jest to w złym dziale to przepraszam, ale to mój pierwszy post tutaj i dotyczy odchudzania.
Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2014-05-22 10:40:19
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
121
nie ma po co wrzucać zdjęć. na google są zdjęcia hyperlean fx9 są to biało niebieskie kapsułki z logo producenta. Ja pytam o serie diet labs, która rzekomo nie ma loga a kapsułki są biało niebieskie. Czy to prawda tyle w temacie. Jeśli ktoś takie miał to będzie wiedział. Pozdrawiam
Szacuny
21
Napisanych postów
2992
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
41803
chcesz pomocy to tez nam pomoz my wiemy jak wyglada orginalny hyper a nie wiemy jak twoj. Wiec nikt z fusow ci prawdy nie powie. Daj foto puszki i kapsow
Zmieniony przez - maly mis84 w dniu 2014-05-23 17:01:37
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
121
Dobra temat zamknięty, dla tych którzy będą kiedyś kupować nową wersję hyperlean fx7 odpowiedź od producenta. (Jak pisałem jeśli ktoś miał wersję hyperlean fx7 a nie miał wersji hyperlean fx7 diet labs to po cholerę te zdjęcia). Tabletki są takie same nowa wersja bez loga stara z logiem. Pozdrawiam Odpowiedź producenta.
This product is no longer a part of the line Innovative Bio Labs. Once there was a logo printed on the capsules with that company name but since it now belongs to Innovative Diet Labs there is no logo present.
Szacuny
89
Napisanych postów
4195
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
79357
nie oplaca sie moim zdaniem kupowac nowego fx7 (bez gery itp.) bo to jest tak samo warte i do takiegosamego porównania jak np. stary Venom i te nowsze wersje.. wyrobili tylko sobie starymi produktami opinie dobrą, a teraz wydają 'spalacze' za wiekszą kase, które praktycznie w ogole nie działają, albo działają na poziomie spalaczy o polowe tanszych
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
84
wlasnie tez mam hyperleana fx7 z innovative i nie moge sie skontaktowac ze sprzedawca z all, szukam odpowiedzi na to pytanie dlaczego nie NOVA, bo i loga brak i firma nie NOVA BODY SCIENCE :(, aha noi wogole mnie nie rusza po 2-3 kps a to dziwne bo czytalem ze ludzie po "scianach chodzili" po 1 czy 2 kps