hej ;) mam pewien problem, a mianowicie: gdy zabieram się za naukę do godziny ok 23 jest dobrze, ale później strasznie chce mi się spać...nawet zasypiam z książką....:((.. nie wiem co mam robić, bo do 23 nie wyrabiam się ze wszystkimi lekcjami.. niestety :((, czy mogą pomóc tu jakieś napoje energetyzujące??? A może powinienem np. nie siedzieć przy biurku, czy leżeć na łóżku i się uczyć tylko np.siedzieć na dywanie ?
Drugie "zagadka" dotyczy Glukozaminy Olimpu 1000, niedawno kupiłem ten "preparat", ale gdy biorę kapsułkę nie umiem jej połknąć.. hehe po prostu muszę trochę pogryźć i dopiero wtedy połykać z wodą.... :) Stosuję 2 kaspułki dziennie..mam nadzieję, że pomogą... już nawet w łokciu nie słyszę strzelania... czy w okresie zażywania glukozaminy powinienem nie ćwiczyć w ogóle???? Proszę o pomoc :)
Drugie "zagadka" dotyczy Glukozaminy Olimpu 1000, niedawno kupiłem ten "preparat", ale gdy biorę kapsułkę nie umiem jej połknąć.. hehe po prostu muszę trochę pogryźć i dopiero wtedy połykać z wodą.... :) Stosuję 2 kaspułki dziennie..mam nadzieję, że pomogą... już nawet w łokciu nie słyszę strzelania... czy w okresie zażywania glukozaminy powinienem nie ćwiczyć w ogóle???? Proszę o pomoc :)