...
Napisał(a)
Witam wszystkich. właśnie zacząłem cykl na mecie ale pojawił sie spory problem. Otóż 18 czerwca lece na tydzień na Krete i zastanawiam sie czy to że przez tydzień nie będę brał mety, wpłynie w jakiś znaczący sposób na cały cykl. W sumie będzie to wyglądać tak że 3 tygodnie będę ON tydzień OFF i potem znowu 3 tygodnie ON. Dodam że na krecie ebde sie starał przestrzegać diety jak cholera, dużo wody, z treningiem nie wiem jak będzie bo nie wiem czy będzie tam siłownia w przystępnej cenie. Co o tym myślicie? Bo brać mete ze sobą, to może się wiązać z przypałem nie....? Mete biore 4d mam jej w sumie 200 ale chce wykorzystać tylko 150.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tylko że w sierpniu już nie będę miał w ogóle czasu na cykle bo zaczynam robotę na budowie i na pewno nie będzie szlo tak sumiennie brać sie za trening. Tak że ten czas czerwiec-lipiec to jedyny okres kiedy to jest możliwe, a chce złapać trochę ciała jeszcze przed wakacjami...:D a wiadomo po metce kreatyna i solidny trening żeby jak najwięcej z cyklu utrzymać..... Jak myślisz duże straty będą z powodu tej Krety......?
...
Napisał(a)
to ja bym nie ladowal albo bral mete ze soba bo ch***wo zaczynac i przerywac.
Sila jest bogiem, trening nalogiem, rzezba zabawa a masa podstawa
wielki spadek i wielki powrót
...
Napisał(a)
I to jest wlasnie jedna z podstawowych, roznic miedzy cyklem czlowieka swiadomego, profesjonalisty w tym co robi, a laika ktora lyka mete dla jaj bo moze cos w bicu wejdzie... Cykl musi byc zaplanowany od poczatku do konca ! A Ty co, wczoraj sie dowiedziales ze na Krete lecisz ?! Jak sie zaczyna to trzeba konczyc... A swoja droga to mozesz mete przewiesc w pudelku po Zincasie i zadnej zwaly nie bedzie...
Zmieniony przez - Human7 w dniu 2008-06-06 19:08:16
Zmieniony przez - Human7 w dniu 2008-06-06 19:08:16
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Eurochem labs,Ukraina
Następny temat