Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1
Bienias to typowy niaciagacz mowi jedno robie 2!!!! na boxerki czekalem poltora tygodnia!!! przysłał mi nie takie jakie zamawialem i o 1 sztuke za mało, i niechciał mi wymienić....
1789364 (20-09-2007 21:19)
weź sie odwal odemnie przesłałem jakie przesłałem przeciesz tez sie moge pomylic, a o wymianie itp zapomnij nie mam na to czasu. wypad!! wiecej niekupuj odemnie!!
przestrzegam abyscie sie nie nabrali na jego sztuczki.. powyzej macie dowod jak mi odpisał na gg...
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
45
Sprawdzajcie dokladnie kazda jedna sztuke boxerek zamowiona od tego oszusta!!!! jest bardzo cwany kupilem lacznie ponad 20sztuk od niego i dzis zauwazylem ze jedna byly zmechacone w kroku i sprane ( widoczne to bylo na metce ktora juz praktycznie byla biala... jak dostawilem obok siebie nowe z tymi to bylo dopiero widac roznice!!! uwaga oszust!!! jak sie upomnialem o to by wysłał mi nową sztuke to dostałem odpowiedz....
"... nie zostawisz tak sobie ? g**** mi zrobisz ... totalne wielkie ... skarbowy tez mi naskoczy bo tyle ma na mnie i tyle ty mu pomozesz ze sie usmiac mozna ... pomysl czasem jak chcesz cos powiedziec bo tam mialem praktyki z uczelni i wiem co jest grane ... smiech na sali kolo ale to swiadczy tylko o twojej naiwnosci ze naciagniesz mnie na cos ... hahahaha"
" wiem co wysyłam ... z pudełek wyjmuje i to wysyłam ... gwarancji na towar nie udzielam nic takiego w ogłoszeniu nie było kupujesz na własna odpowiedzialnosc ... noi co tera kolo ... pozwiesz mnie .... hahahahaha ... milo czasem popatrzec na takie cos co piszesz ... haha "
jezeli ktos chce kupic u tego cwaniaka to niech sie dobrze zastanowi!!!!! Oszust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!