[...] małe kawałki gotuje się znacznie szybciej niż mięso w jednym, większym kawałku. Różne części kurczaka wymagają również innego czasu gotowania. Najszybciej gotuje się chuda pierś kurczaka pozbawiona skóry i kości. Mięso z kością gotuje się zawsze dłużej. Całego młodego kurczaka gotujemy przez 1–1,5 godziny. Starą kurę – przez 2,5–3 godziny. [...]
[...] Świąt, kiedy wszyscy pojechali do domów, a my mogliśmy w końcu odpocząć :-) hah no coś w tym jest %-) Viki jak dla mnie już samo kupowanie prezentów pochłania czas, a co dopiero organizowanie wszystkiego, zakupy i gotowanie. Fakt, że utrudniają sobie ludzie sami, bo dostaja takiego świątecznego pier dolca, że nigdzie spokojnie pojechać nie [...]
[...] i różne bóle. Zdaję sobie sprawe z tego jak ciężko będzie mi później się ogarnąć, ale wciąż jestem pełna chęci, tylko, że... ciągle zmęczona. Powiem krotko i dosadnie, nie pier..dol kobieto i weź się w garść to początek, ćwiczenia nie stanowią sensu życia, zdrowa dieta zawsze może byc niezależnie od tego do jakich produktów mamy w ciąży niechęć [...]
4. Ryż będzie smaczniejszy, jeśli ugotujemy go w wodzie z dodatkiem np: kostki rosołowej----->bez tego sie nie obejdzie:) za duzo pier**lenia jak na gotowanie ryzu jak dla mnie:) ale spoko ogolnie