[...] możesz dorzucić 2-3 kostki rosołowe. Odkryty garnek postaw na małym ogniu i gotuj godzinę z kostkami rosołowymi lub co najmniej półtora godziny bez kostek. Co jakiś czas zamieszaj rosół, możesz pod koniec gotowania spróbować czy jest dość słony i ewentualnie doprawić. Dzięki czosnkowi i cebuli powinien być wystarczająco pikantny, ale [...]
[...] lody, naleśniki, pierogi. Ograniczenia żywieniowe : raczej nie mam. Stan zdrowia: skolioza, wypukłe plecy, powiększona lordoza a przez to bóle głowy do tego stopnia, że czasem wymiotuję, mam światłowstręt i jeżdżę do szpitala na zastrzyki przeciwbólowe i kroplówki. Jestem w trakcie terapii DDA, nerwica natręctw, zaburzenia adaptacyjne czy [...]
[...] zapotrzebowania kalorycznego !!!!!!!!!! Przeczytaj post: http://www.sfd.pl/temat243661/ , tam na 2 stronie coś o tym naskrobałem. Pierś z kurczaka najlepiej ugotować (czas gotowania ok. 1 godziny) -> gotujesz wodę w garnku, wrzucasz sól, wkładasz piersi do gotującej się wody - po pewnym czasie powstanie w garnku taki biały osad. [...]