[...] suplementy,to musisz wydac wiecej kasy. jak narazie,to tylko dwa gainery nadaja sie do uzytku: "Up Your Mass"-firmy MHP "Lean Gain"-firmy Dorian Yates dlaczego?...bo maja bardzo dobry sklad weglowodanow,a nie jakis cukier puder,po ktorym bedziesz wiekszy...ale w pasie. Zmieniony przez - traktor71 w dniu 2009-03-05 12:00:59
[...] wzieliśmy około 4 lat temu dała piorunujące efekty wiem to pewnie dlatego, że to była nasza pierwsza kretka w życiu a z tego co słyszałem jak się nic jeszcze nie brało to cukier puder nawet by wszedł w siłę. Dziś kiedy mój organizm nie miał w sobie żadnych suplementów od 4 lat, kumpla z półtora roku (chociaż trudno o tym wspominac bo ten cykl [...]
[...] zmiany. na jakich obciazeniach pracujesz w podstawowych bojach? jak z waga(masa),ile wazyles 6 m-cy temu? od kiedy jestes na kreatynie? gainer- do smieci! juz lepiej trzeba bylo cukier-puder ze spozywczaka kupic-to samo. a na dzien dobry,czytaj,duuuzo czytaj: zestaw linkow na dobry poczatek: http://www.sfd.pl/FBW_do_oceny_%3A_-t742268.html
[...] zatłuszcza. Prawda jest taka że Inspekcje np Inspekcja Jakości Handlowej produktów rolnospożywczych czy inspekcja Handlowa to strzelą karę 500 zł i tyle. Pewnie ja miałem cukier puder a nie białko - bo fakt żle reaguję na węgle a do tego niedobór 60 g "rzekomego białka z suplementu" = 300 g niedodanej piersi z kurczaka spowodował te 2 kg [...]
Panowie, jeszcze pytanie z kategorii może durnych, ale męczące mnie mocno: miałem wczoraj wieczorem nieplanowanego czita (maltański nugat z orzechami. W zasadzie twardo ubity cukier puder ;P), wpadło sporo prostych węgli, aczkolwiek bardziej "zamiast" niż "dodatkowo", +- jestem nadal w granicach mojego kalorycznego bilansu. Dziś rano: bebech [...]
Hej! ;) Otóż zastanawiam się czy mój trener personalny dobrze dobrał mi dietę, ponieważ wydaje mi się, że coś jest nie tak skoro ćwiczę już prawie dwa miesiące wraz ze spożywaniem diety, a waga wacha się między 83-4 kg i nic więcej nie idzie, a dodam, że jestem ciągle na masie. Trener mówi, że zachodzi u mnie ciągle rekompozycja. Fakt jest taki, [...]