Szacuny
30
Napisanych postów
2733
Wiek
33 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
16414
Stashex-Chodzi chyba o to,ze minimalnie szybciej jest rozerwac torebke,wrzucic do wody i pozniej wszystko z garnka przelac/przelozyc do miski niz gotowac w torebce,osaczac,czekac az ostygnie,rozerwac torebke i wyjac ryz.
Jak dla mnie to prawie zadna roznica.W torebce lepiej gotowac jesli nie lubi sie bardzo mokrego.
Edit:
Jesli chodzi o namaczanie ryzu przed gotowaniem to 1szy raz slysze.
Namacza sie fasole,groch,ale ryz?
Zmieniony przez - Hihihehe w dniu 2008-11-01 08:28:15
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2825
no tak,
ale po co utrudniać sobie życie? ktoś kiedyś powiedział coś w tym stylu: "znam gości, którym ugotowanie ryżu błyskawicznego zajęłoby 1 godzinę" hehe ;)