goruja ta piers zawsze z mala iloscia wody na dnie tak aby ta piers przybrala troche kolorku i leciutko sie spiekla czy tak mozna ? chodzi mi pod wzgledem wartosci odzywyczych, bo ze mozna to wiadomo, po prostu czy duzo trace na tym a moze nic ?:)
...
Napisał(a)
mam pytanie zwiazane z gotowaniem piersi z kuraka.
goruja ta piers zawsze z mala iloscia wody na dnie tak aby ta piers przybrala troche kolorku i leciutko sie spiekla czy tak mozna ? chodzi mi pod wzgledem wartosci odzywyczych, bo ze mozna to wiadomo, po prostu czy duzo trace na tym a moze nic ?:)
goruja ta piers zawsze z mala iloscia wody na dnie tak aby ta piers przybrala troche kolorku i leciutko sie spiekla czy tak mozna ? chodzi mi pod wzgledem wartosci odzywyczych, bo ze mozna to wiadomo, po prostu czy duzo trace na tym a moze nic ?:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
w każdej obrubce coś się traci ale tak to ogulnie jak byś gotował w większej ilości wody żeby pierś była przykryta to więcej tłuszczu by się wygotowało
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
Poprzedni temat
czy duzo jedzac duzo urosne?
Następny temat
co mam jesc aby spozywac 150 g bialka ???
Polecane artykuły