SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

pytanko

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 873

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 635 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 19878
mam pytanie zwiazane z gotowaniem piersi z kuraka.
goruja ta piers zawsze z mala iloscia wody na dnie tak aby ta piers przybrala troche kolorku i leciutko sie spiekla czy tak mozna ? chodzi mi pod wzgledem wartosci odzywyczych, bo ze mozna to wiadomo, po prostu czy duzo trace na tym a moze nic ?:)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 164 Napisanych postów 12853 Wiek 36 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 43234
w każdej obrubce coś się traci ale tak to ogulnie jak byś gotował w większej ilości wody żeby pierś była przykryta to więcej tłuszczu by się wygotowało

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

czy duzo jedzac duzo urosne?

Następny temat

co mam jesc aby spozywac 150 g bialka ???

WHEY premium