SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Przepisy niskoww

temat działu:

Trening w domu

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 66795

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
p-aR-ker

prosba abys dodal sobie podpis, abysmy wszyscy wiedzieli gdzie jestes pogrubiony

Fakty, nie mity - stan wiedzy na rok 2003
'Alternatywna Droga'
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 4054 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 10579
Sam się nad tym zastanawiam... Od czasu pogrubienia ustawicznie odchudzam się! Co prawda spadłem ze 3 kg na wadze, ale bez specjalnych zabiegów.

A gdzie mogli mnie pogrubić? W trójboju.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 131 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1094
hehe- no sie uzupełnijmy

na grila najlepiej kupic takie małe udka i piersiki
(troche tego troche tego) zalezy kto co lubi- piersi sa troche suchsze (no zalezy kogo
dobrze jest je natrzec dzien wczesniej oliwa i obtoczyc w duzej ilosci przypraw- ja stosuje przyprawe grilową, oregano, curry, troche słodkiej papryki (bo ta ostra to dla mnie za ostra) albo przyprawe do kurczaka
i tak niech sobie lezy przez noc a bedzie aromatyczne ze palce lizac

natomiast kostka wychodzi najlepiej z piersi kurczaka- pociąć w paseczki i tez wczesniej obtoczyc w oliwie i przyprawach - moga byc te same- curry oregano papryka lub zestaw przypraw do kurczaka
na patelnie wlać olej i smazyc a jak juz sie leeko zarumienia wrzucic troche mieszanki warzywnej (ja kupuje taka z 7 skaładnikow) moze byc taka zamrozona bo przy smazeniu warzywka sie odmrorzą a jednoczenie bedą jeszcze troche twardsze co wole niz takie rozbebłane

mozna na patelnie do tego dodac troche roznych orzeszkow- najlepiej pini- ale ziemne i wloskie a nawet migdały w platkach tez moga byc- to nada potrawie wikwintnosci

a sogi nie lecą bo przewaznie to ja nimi rzucam bom zielona tutaj


pozdrawiam
pipi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 17398 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 79160
a ja Ci dam soga - Twoja praca musi byc doceniona w naszym dziale
pozdrawiam i dziekuje za przepisy w imieniu ogolu

Jak jesz - tak zyjesz
Wiedza to podstawa
Doradca w dziale Alternatywna Droga
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 4154 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 45412
Może teraz coś gotowanego:ugotowaną pierś z kurczaka pokroić w kostkę i wymieszać z podgotowanymi różyczkami brokułów,wszystko przyprawiamy na ostro lub łagodno i polewamy oliwą z oliwek rozrobioną z granulowanym czosnkiem.
xxxxxl.

>>>unreal definition<<<

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 131 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1094
kanarek-to dla ciebie

pozdrawiam
pipi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 17398 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 79160
heh = dziekuje

Jak jesz - tak zyjesz
Wiedza to podstawa
Doradca w dziale Alternatywna Droga
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1885 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 11823
hyhy, dostalam zaproszenie wiec przybylam..
wiec przepisy powinny byc zdrowe i lowcarb... hmmmmm
no dobra wiec pierwszy przepis:
danie ktorym moge sie zajadac tygodniami i mi sie nie nudzi to kurczak nadziewany pasta serowa. bardzo proste w wykonaniu. bierzemy piers z kurczaka rozbijamy dosyc dokladnie, przyprawiamy pieprzem, papryka slodka i sola, zostawiamy i zabieramy sie za paste, ktora jest banalna do przyrzadzenia... a mianowicie, beirzemy maly kawalek sera zoltego (ok 150g) scieramy na tarce, gotujemy na twardo 3 jajka - takze scieramy na tarce; dodajemy pol lyzki majonezu, odrobine drobno posiekanej cebulki (moze byc podsmazona), pieprz i sol do smaku. przygotowana paste nakladamy na rozbita i przyprawiona piers z kurczaka (tak zeby dalo sie ja zwinac), zawijamy i owijamy nitka, zeby w czasie pieczenia sie nie rozwinelo. (mozna ale nie trzeba taka roladke opanierowac) nastepnie danie wkladamy do piekarnika, lub na patelnie i smazymy do uzyskania zlocistego koloru
to jest pyyyyyyyyyyycha
aaaaaaa, paste ta mozna oczywiscie uzywac w innych celach (faszerowanie papryki czerwonej, pomidorow, na kanapki etc..)
ok, to byl pierwszy przepis,
kolejne niebawem

lukriszja

never pop your nose where you're not supposed to...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 17398 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 79160
mniam ! dzisiaj moze jutro sprobuje tego cuda brzmi swietnie - dzieki ze przyszlas

Jak jesz - tak zyjesz
Wiedza to podstawa
Doradca w dziale Alternatywna Droga
LowCarbMassGainDietLyleApproved
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 131 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1094
lukrecja - super przepis- jadlam cos podobnego ale w srodku zamiast pasty był po prostu gruby plaster zołtego sera - tez niezłe

a wczoraj zrobialam sobie lody

3 zołtka utrzec dobrze z łyzka slodzika, dodac powoli szklanke smietanki płynnej (moze byc 18% lub wiecej) i to ucierac na parze (2 garnki -ten pod spodem z gotującą wodą) ale tak by sie nie zagotowalo-wystarczy jak sie masa napuszy i lekko ociepli- wtedy sie nie zważy
i to do zamrażalnika na troche
jak zacznie zamarzac przy brzegach a srodek bedzie jeszcze miekki - znow mieszamy mikserem- wtedy sa puszyste i sie nie krystalizują
polecam dla nie mogacych sie obejsc bez tych słodosci- ja jestem uzalezniona od lodów i stąd ciagle te 3 kilosy do zrzucenia

pozdrawiam
pipi
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

bol przedramion

Następny temat

Optymalna ilość węgli na masowej diecie lowcarb

WHEY premium