Cel: (masa, siła etc.)Pomóżcie z wyborem, zastanawiam sie na shotgun + xpand, ale moze cos z universal`a bedzie lepsze. Czy uważacie że sam shotgun by wystarczył, bo chodzi mi o dobrego mixa gdzie składniki by się nie powtarzały/eliminowały.
nie chodzi mi konkretnie o shotgun`a tylko wydaje mi sie ze ma najlepsza pompe, i moze bardzie oplaci sie zainwestowac w shotgun`a z np. mstack`iem niz z shock`a i storm`a...ale polegam na waszej opini bo niechce siebie samego w blad wprowadzic, chodzi o to zeby ulozyc zestaw (2 produkty) ktory bedzie najlepszym rozwiazaniem...ew. mozecie polecic mi jeden produkt ktory zastapi np. shotguna z stormem.
1202752228000
faftaq
Wysłana - 11 lutego 2008 19:52
shotgun IMO bardzo dobry i postawilbym wlasnie na niego. mozesz zakupic doń jakąs pojedyncza forme kretki, ale czy orotine jak pisze dudek to nie wiem. na sąsiednim forum chwala orotan, osobiscie spotkalem sie juz z rozczarowaniem z nim zwiazanym. mozesz zakupic jakis lekki stack bez pobudzaczy, jak chocby crevolutin do tego shotguna.
Dudek - brales orotine?
Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -
1202755920000
dsdamian
Wysłana - 11 lutego 2008 19:58
a za mna ostatnio ester stack chodzi, bo opinie pochlebne.
faftaq orotine jest okey, dopiero test zakonczylem - link mam w podpisie kazdego posta
Zmieniony przez - dsdamian w dniu 2008-02-11 19:59:32
Zmieniony przez - dsdamian w dniu 2008-02-11 20:00:45