SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Surowa szynka z piersi z indyka. Wartości

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6225

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 62
Witam

U mnie w kilku mięsnych można znaleźć produkt "surowa szynka z piersi z indyka", albo "polędwica surowa wędzona z indyka"
Ogólnie jest to bardzo smaczne. Moim zdaniem jest tylko trochę wędzone. I tu moje pytanie. Czy ktoś orientuje się jakie to ma wartości odżywcze? Czy białko z takiego czegoś jest mniej przyswajalne?

I jeszcze zdjęcie dodaję.

Pozdrawiam




Zmieniony przez - gonnti w dniu 2012-03-27 13:29:45
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 369 Napisanych postów 8676 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 130653
wedliny sa na ogół kiepskie, bo dodają tam zapychacze, sporo soli i w sumie nie wiadomo, ile tak naprawde jest tam mięsa. lepiej kupic kawal miecha, upiec i kroić jak wędline

Stop wishing start doing

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 62
To takie nieuczciwe, że mamy 21 wiek, a nie mamy pewności co dodali do wędliny :/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 369 Napisanych postów 8676 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 130653
co do żarcia sklepowego lub "na mieście" niestety NIGDY nie ma pewnosci czy jest takie, jak w opisie/skladzie, pomijając juz kwestie świezosci. Ja w ogole NIC nie jadam na miescie. wole sie dluzej przeglodzic, niz placic za jakis syf. Jem tylko to, co sama zrobie

Stop wishing start doing

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 111 Wiek 41 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3550
Przychylam się do tego co kocio2009, kup sobie mięcho i upiecz samemu będziesz miał pewność co jesz.
A swoją drogą, robiliście kiedyś taki eksperyment, zważcie szynkę przed upieczeniem i po upieczeniu, będziecie widzieć ile wody wam uciekło z produktu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 369 Napisanych postów 8676 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 130653
z kazdym niemal miechem tak jest. a juz mrozone ryby/mięso to dopiero żart

Stop wishing start doing

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

co trzeba poprawic?

Następny temat

tning jedynie po bcaa

WHEY premium