SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

SPÓŹNIONE PCT

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 569

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 219 Wiek 22 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 2675
Witam , zwracam się o pomoc.
Rok czasu leciały środki w przygotowaniu do zawodów

Na początku enan, w między czasie meta , pod koniec prop master tren ace wino.
Robiony był dwa razy mostek 10.000j HCG
Odstawione wszystkie środki, stopniowo zmniejszana dawka
500mg ew , następnie 250mg ew , i przybite 15.000j HCG.
Nie leciał clomid, nolva, tylko i wyłącznie HCG.

Po kuracji pregnylem, zostało zrobione kilka strzałów 0.5cm ew Enana.... Wiedziałem, że te kilka strzałów enana po HCG spieprzą sprawę, lecz uświadomiłem sobie to po fakcie.Teraz jakieś 16 tygodni totalny OFF.
Samopoczucie rewelacyjne, dlatego nie myślałem że coś może być nie tak. Libido również swietne. Coś mnie gryzło żeby się zbadać i wyszło tak jak czułem
Wyniki badań nie takie wspaniałe

FSH 0.78 Norma 1.40-18.10
LH 4.30 Norma 1.50-9.30
TST 386 Norma 165-763

Czy kuracja samym clomidem jest rozwiązaniem ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14636 Napisanych postów 235487 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1129292
wrzuc ankiete
a tak naprawdę po co chcesz coś ruszać jak jest wszystko ok??

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 219 Wiek 22 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 2675
1. WIEK: 22
2. WAGA: 102
3. WZROST: 192
4. WYMIARY:
-biceps: 45
-klatka:
-udo: 68
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 150
-martwy ciąg: 180
-przysiad: 190


Taki zaniżony poziom FSH jest okej ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14636 Napisanych postów 235487 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1129292
który to był cykl?masz badania przed wejściem na bombe??
wygląda to na nie wydolność przysadki
badałeś tarczycę?


Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2018-01-09 04:42:24

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 219 Wiek 22 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 2675
To mój pierwszy cykl , tutaj zdjęcie badań przed.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 219 Wiek 22 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 2675
Robiłem też TSH po cyklu
1.878. Norma 0.550 - 4.780

Może zbadam teraz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14636 Napisanych postów 235487 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1129292
Ja bym tego nie ruszal
Planujesz jeszcze jakies saa?

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 219 Wiek 22 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 2675
Nie planuje nic na pewno w najbliższym czasie.

Czy teraz jestem płodny ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14636 Napisanych postów 235487 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1129292
Na to dadza odpowiedzi tylko badania
1

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 1051 Napisanych postów 11579 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 162330
darkstarsb

Odstawione wszystkie środki, stopniowo zmniejszana dawka
500mg ew , następnie 250mg ew , i przybite 15.000j HCG.
Nie leciał clomid, nolva, tylko i wyłącznie HCG.

Po kuracji pregnylem, zostało zrobione kilka strzałów 0.5cm ew Enana.... Wiedziałem, że te kilka strzałów enana po HCG spieprzą sprawę, lecz uświadomiłem sobie to po fakcie.Teraz jakieś 16 tygodni totalny OFF.
Samopoczucie rewelacyjne, dlatego nie myślałem że coś może być nie tak. Libido również swietne. Coś mnie gryzło żeby się zbadać i wyszło tak jak czułem
Wyniki badań nie takie wspaniałe

FSH 0.78 Norma 1.40-18.10
LH 4.30 Norma 1.50-9.30
TST 386 Norma 165-763

Czy kuracja samym clomidem jest rozwiązaniem ?



Szybciej niz clomid FSH podniesie tamox.

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 219 Wiek 22 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 2675
lodzianin1
Na to dadza odpowiedzi tylko badania


Spójrz, ja przed cyklem miałem FSH bardzo nisko.
Nie wiem czy iść z tym do endo czy nie.
Czy clomidem lub tamoxifenem mogę coś namieszać ?
Zrobić że będzie gorzej ? Czy po prostu jak pomoże to pomoże a jak nie to nic się zmieni ?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

POMOCY!!!!!