Szacuny
13
Napisanych postów
1246
Wiek
34 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
36395
Witam, może trochę tutaj nie pasuje to pytanie, ale spróbuje. Czy piecze ktoś z Was ciasta w kombiwarze botti? jak piec aby nie wychodził zakalec? Zawsze mi wychodzi spalone na wierzchu i do tego surowy w środku zakalec. Proszę o pomoc jak piec w tym ciasto. Pozdrawiam!!!
Nie chodzi o parowar tylko o kombiwar, pomyłka w nazwie, sorki
Zmieniony przez - staranny w dniu 2011-06-18 18:36:43
Szacuny
137
Napisanych postów
4191
Wiek
37 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
44168
Kombiwar to piec z nawiewem, szybko piecze i szybko wysusza - dużo rzeczy robiłem w kombiwarze ale o ciastach nie mam pojęcia - myśle ze w kombiwarze szybko się z wierzchu spali a w środku nie dopieczone