SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Gotowanie ryżu

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 926

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 51 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 546
Siemanko mam taki oto mały ale uporczywy problem,że mój ryż bezpośrednio po ugotowaniu(ryż biały najtanszy z lidla zarówno w woreczkach jak i luzem) jest smaczny dosc sypki,generalnie taki jak należy,jednak po ostygnięciu zaczyna się kleic i niemalże moge go wziąc z talerza niczym kromkę chleba.Dodam jeszcze,że próbowałem wersji z płukaniem oraz bez płukania przed gotowaniem.Macie jakieś rady?;)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12084 Napisanych postów 160544 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234840
zjedz poki cieply.
a tak na serio, ja dodaje troche oleju i mieszam go dokladnie i nie przywiera

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 51 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 546
ten olej przed gotowaniem czy po?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12084 Napisanych postów 160544 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234840
po

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 51 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 546
Dzieki,spróbuję.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6274 Napisanych postów 76045 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754916
Ryż biały ma to do siebie, że się klei. Szczególnie, jak lekko rozgotujesz lub poleży. Kupuj lepszy jakościowo parboiled.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 51 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 546
Dzięki.Ale ju
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 51 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 546
Dzięki.Ale zrezygnowalem juz z zimnego ryżu,to nie dla mnie:)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kilka pytań nt. redukcji

Następny temat

Dieta redukcyjna do oceny + kłopotliwe zapotrzebowanie

WHEY premium