1. Z glikocjaminą łączymy zawsze z betainą, ponieważ glikocjamina trafiając do wątroby ulega metylacji przez betainę i zamienia się w kreatynę. Dzięki temu nasz organizm potrafi wytwarzać samodzielnie więcej kreatyny; 2. Substancja słodząca i regulator wilgotności; 3. Piotr Głuchowski - Warszawa Kamila Porczyk - Warszawa Mariusz Pudzianowski - [...]
1)Z glikocjaminą stosujemy(łączymy) zawsze z betainą, ponieważ glikcojamina trafiając do wątroby ulega metylacji przez betainę i zamienia się w kreatynę. Dzięki temu nasz organizm potrafi wytwarzać samodzielnie więcej kreatyny niż bez stosowania glikcojaminy/betainy 2)Maltitol(E 965) jest substancją słodzącą, substytutem sacharozy. W batonach [...]
Problem jest trochę innego rodzaju. ZAWSZE na redukcji organizm zaczyna oszczędzać, gdyż dostaje sygnał, że jest kryzys i należy zacisnąć pasa. Zatrzymanie laktacji należy do przypadków skrajnych - wcześniej możesz doświadczyć takich atrakcji jak wypadanie włosów, łamliwość paznokci, gdyż organizm zaczyna oszczędzanie od tkanek, których najmniej [...]
1. Z glikocjaminą stosujemy(łączymy) zawsze betaine. Betaina przemienia homocysteinę w metioninę, która metyluje glikocjaminę do kreatyny. 2. Maltitol(E 965) jest substancją słodzącą, substytutem sacharozy. W batonach służy jako słodzik. Ponadto maltitol należy do grupy alkoholi cukrowych. Alkohole te posiadają kaloryczność taką jak sacharoza, [...]
ad1) Z glikocjaminą stosujemy (łączymy) zawsze betainę, ponieważ w odpowiednich proporcjach wspomaga naturalną produkcję kreatyny przez organizm oraz magazynowanie fosfokreatyny w mięśniach.Ostatnie badania dowodzą, że glikocjamina ma znacznie lepsze możliwości transportowe niż glukoza ad2) Maltitol syntetyczna substancja słodząca i regulator [...]
1. Z glikocjaminą stosujemy(łączymy) zawsze betaine. Betaina przemienia homocysteinę w metioninę, która metyluje glikocjaminę do kreatyny. 2.Maltitol(E 965) jest substancją słodzącą, substytutem sacharozy. W batonach służy jako słodzik. 3. Kamila Porczyk - Warszawa Piotr Głuchowski - Warszawa Mariusz Strzeliński - Elbląg Mariusz Pudzianowski - [...]
ad1.) Z glikocjaminą stosujemy(łączymy) zawsze betaine. Betaina przemienia homocysteinę w metioninę, która metyluje glikocjaminę do kreatyny. ad2.) Maltitol(E 965) jest substancją słodzącą, substytutem sacharozy. W batonach służy jako słodzik. Ponadto maltitol Maltitol należy do grupy alkoholi cukrowych. Alkohole te posiadają kaloryczność taką jak [...]
1. Z glikocjaminą stosujemy(łączymy) zawsze betaine. Betaina przemienia homocysteinę w metioninę, która metyluje glikocjaminę do kreatyny. 2.Maltitol(E 965) jest substancją słodzącą, substytutem sacharozy. W batonach służy jako słodzik. 3. Kamila Porczyk - Warszawa Piotr Głuchowski - Warszawa Mariusz Strzeliński - Elbląg Mariusz Pudzianowski [...]
deca pytanie: jesli walisz ostatniego strzala srodka takiego jak omka lub deca odblok zaczynasz po 21 dniach, wiec dlaczego winko jest o tydzien dluzej niz dzialanie srodkow (deca/omka)...zawsze myslalem i tak robilem ze konczylem wszystko razem i zaczynalem odblok
1. Z glikocjaminą stosujemy(łączymy) zawsze betaine. Betaina przemienia homocysteinę w metioninę, która metyluje glikocjaminę do kreatyny. 2. Maltitol(E 965) jest substancją słodzącą, substytutem sacharozy. W batonach służy jako słodzik. Ponadto maltitol należy do grupy alkoholi cukrowych. Alkohole te posiadają kaloryczność taką jak sacharoza, [...]
1) Z glikocjaminą stosujemy zawsze betaine. Betaina przemienia homocysteinę w metioninę, która metyluje glikocjaminę do kreatyny. 2. Maltitol(znak E 965) jest substancją słodzącą oraz substytutem sacharozy. W batonach jest wykorzystywany jako słodzik. Ponadto maltitol należy do grupy alkoholi cukrowych. Alkohole te posiadają kaloryczność taką jak [...]
1. Z glikocjaminą stosujemy(łączymy) zawsze betaine. Betaina przemienia homocysteinę w metioninę, która metyluje glikocjaminę do kreatyny. 2.Maltitol(E 965) jest substancją słodzącą, substytutem sacharozy. W batonach służy jako słodzik. 3. Kamila Porczyk - Warszawa Piotr Głuchowski - Warszawa Mariusz Strzeliński - Elbląg Mariusz Pudzianowski [...]
1.Z glikocjaminą stosujemy (łączymy) zawsze betainę, ponieważ w odpowiednich proporcjach wspomaga naturalną produkcję kreatyny przez organizm oraz magazynowanie fosfokreatyny w mięśniach. 2.Maltitol - (E 965)jest to substancja ktora uzywa sie w batonach zamiast cukru 3.Mariusz Pudzianowski - Biała Rawska Mariusz Strzeliński - Elbląg Piotr [...]
ad1.) Z glikocjaminą stosujemy(łączymy) zawsze betaine. Betaina przemienia homocysteinę w metioninę, która metyluje glikocjaminę do kreatyny. ad2.) Maltitol(E 965) jest substancją słodzącą, substytutem sacharozy. W batonach służy jako słodzik. Ponadto maltitol Maltitol należy do grupy alkoholi cukrowych. Alkohole te posiadają kaloryczność taką jak [...]
1. Z glikocjaminą łączymy zawsze betaine, gdyż glikcojamina trafiając do wątroby ulega metylacji przez betainę i zamienia się w kreatynę. Dzięki temu nasz organizm potrafi wytwarzać samodzielnie więcej kreatyny niż bez stosowania glikcojaminy/betainy 2. Maltitol jest substancja słodząca. W batonach pełni rolę słodzika. Jest substytutem [...]
'żywa legenda' (jak pisza gazety) polskiej kulturystyki tez na sucho jechał... sory ale ja (na moja znajomosc tematu, przyznaje ze niewielką, ale zawsze cos) staje radykalnie po stronie Olimpa... nienawidze takich ludzi jak niektorzy 'dzialacze' o ktorych tutaj mowa. Sonbaty ma oczywiscie racje, ale ja uwazam, że temat 'doping w sporcie'... [...]
AD 1)Z glikocjaminą stosujemy (łączymy) zawsze z betainą, ponieważ glikocjamina trafiając do wątroby ulega metylacji przez betainę i zamienia się w kreatynę. Dzięki temu nasz organizm potrafi wytwarzać samodzielnie więcej kreatyny niż bez stosowania glikocjaminy/betainy AD 2)MALTITOL Substytut sacharozy zapobiega krystalizacji, ma dużą odporność [...]
1. Z glikocjaminą stosujemy(łączymy) zawsze betaine. Betaina przemienia homocysteinę w metioninę, która metyluje glikocjaminę do kreatyny. 2. Maltitol(E 965) jest substancją słodzącą, substytutem sacharozy. W batonach służy jako słodzik. Ponadto maltitol należy do grupy alkoholi cukrowych. Alkohole te posiadają kaloryczność taką jak sacharoza, [...]
(1)Z glikocjaminą łączymy zawsze betaine, gdyż glikcojamina trafiając do wątroby ulega metylacji przez betainę i zamienia się w kreatynę. Dzięki temu nasz organizm potrafi wytwarzać samodzielnie więcej kreatyny niż bez stosowania glikcojaminy/betainy (2)Maltitol jest substancja słodząca. W batonach pełni rolę słodzika. Jest substytutem sacharozy. [...]