bokser, 5kg to ja w 5 tygodni zbiłam bez straty na sile... w tydzień sie nie opłaca z rzeczy uniwersalnych to moge Ci powiedzieć tyle: 6 wskazówek na temat przygotowania posiłków: 1.Gotuj,piecz,grilluj nie dodając żadnych kalorii (smaż na teflonie lub np. na PAM’ie) 2.Produkty waż przed przygotowaniem potrawy. 3.Zdrowy tłuszcz [...]
akie pytanko co sądzicie o oleju rzepakowym kujawski rafinowany 100% na zimno do pieczenia sie nada iwem pam itp ale pytam czy sie ten olej nada czy lepiej celować w ryżowy ?? czytałem ostatnio artykuł że niby rzepakowy lepszy niż te oliwy z biedry itp xd
jak smazyc to na PAM-ie, oleju kokosowym, smalcu. Możesz też grillować pierś, rybe i co tam chcesz. Specjalnych przypraw do kurczaka raczej nie kupuj, bo to sam syf, użyj własnych mieszanek
co do smażenia polecam pam mleko zawsze trzymam w lodówce ;P w kartonie to uht lepsze jest w butelce ale po otwarciu bodajże ma przydatność 48h a pierś wedle upodobań papryka zioła prowansalskie curry co tam lubisz ;o
Chcę zastąpić świeże warzywa w posiłku przed treningiem mrożonkami/warzywami na patelnię. wczoraj kupiłem, dziś usmażyłem z vegetą na przykrytej patelni i PAM'ie .Mieszanka super, świetna rzecz do ryżu i kurczaka (kotleta a jak!)., w dodatku tania i oszczędza w cholerę czasu na przygotowanie bardzo smacznego posiłku. Jest tylko taki problem, że [...]
Chcę zastąpić świeże warzywa w posiłku przed treningiem mrożonkami/warzywami na patelnię. wczoraj kupiłem, dziś usmażyłem z vegetą na przykrytej patelni i PAM'ie .Mieszanka super, świetna rzecz do ryżu i kurczaka (kotleta a jak!)., w dodatku tania i oszczędza w cholerę czasu na przygotowanie bardzo smacznego posiłku. Jest tylko taki problem, że [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
PAM oliwa do krótkiego smażenia - podsmażania. Do długiego: smalec, masło klarowane i olej kokosowy. Pozostałe oleje się nie nadają. Btw. ja nalewam odrobinę oliwy i rozsmarowywuje palcem, żeby tylko się ślizgało - i gra.
http://www.sfd.pl/sklep/Szukaj.aspx?q=pam Wiadomo ze jak wypsikasz cały to będzie kaloryczny jak oliwa, po prostu tu się rozpyla mgiełkę i można ten tłuszcz pominąć.