W Biedrze sa Mlekolaki czy jakos tak,ich firmowe i jest jeden rodzaj gdzie sa podobne proporcje czyli 80gr wegli i tylko mala czesc cukry i 60% skladu to maka durum
Aaaa xD To nie bo w ostatnie 3 dni zjadłem maka za 150 zł xdd Ale na dniach będę miał zrobione autko i przegląd więc smignąć można:p Zmieniony przez - Cayek w dniu 2018-01-31 19:48:57
Sorki ze ciągnę temat. Ja używałem soli glauberskiej 2 x w życiu. Za pierwszym razem zalecił to lekarz w zw z problemami z jelitami. Drugi raz mój wymysł ale mysle ze w odpowiedniej dawce i w odpowiednim momencie może pomoc. Co do cheatow. To one były głównym winowajca moich problemów trawiennych, do tego po każdym cheacie na całej glowie ropne [...]
U mnie tłusty czwartek to nie święto, bo nie lubię pączków faworków itp :-( Mati ja też już dawno nie chodzę do maka, kebs czasami wpada, a tak to wolę suszi, burgera, jakieś lody na deser. Tyle że u mnie jak były problemy z trswieniem to były ciągle, nie ważne czy cheat czy nie. Poza tym chyba lepiej skończyć ten temat. Oczywiście jak ktoś ma coś [...]
Haha następnym razem będę ostrzegał redukujących %-) Sushi nr 1 pod każdym względem, i smakowo, i nie ma problemów z kichami jak po jakimś syfie z maka. No tyle że drogie. Kondziu - obowiązkowo :-D Te z Ursusa nigdy mi się nie znudzi :-D
Ja to jestem jestem cudak. Mi żaden tren, antek itp. ciśnienia nic, a nic nie podbija. Jedynie clen, ale to minimalnie i tylko w trakcie interwałów trochę mocniej skacze i tyle, a lipidy z miejsca mi się poprawiają jak odstawiam maka i DHT i dam ciut omegi i oliwy z oliwek %-) Zmieniony przez - Cayek w dniu 2019-12-04 22:47:53
Ja to jestem jestem cudak. Mi żaden tren, antek itp. ciśnienia nic, a nic nie podbija. Jedynie clen, ale to minimalnie i tylko w trakcie interwałów trochę mocniej skacze i tyle, a lipidy z miejsca mi się poprawiają jak odstawiam maka i DHT i dam ciut omegi i oliwy z oliwek %-) Zmieniony przez - Cayek w dniu 2019-12-04 22:47:53 To jest takie [...]
[...] smażyć pod przykryciem i po tym jak juz nam się zrobi to przykryć go przykrywką czy wsadzić do pojemnika aby „przeparował” wtedy tez nie wychodzi jak trociny ;) Zmieniony przez - M.I.C.H.U w dniu 2020-02-24 19:22:49 Zmieniony przez - M.I.C.H.U w dniu 2020-02-24 19:23:14 Tylko nie polecam przesadzić z tą mąka koko bo potem tzw z doopy dym %-)
Banan mąka maslo orzechowe troche slodzika. Rozgniatasz banana dodajesz mąki i slodzik rozpuszczony w malej ilsoci wody i maslo orzechowe/migdalowe jakie tam chcesz i troche proszku. Mieszasz calosc moczysz rece, turlasz bobki wkładasz na blache na papier i na 20min 200st. Takie cos ratuje moja znajoma anorektyczne. Bardzo latwo tym naj**ac kcal [...]
Przemek A jak wygląda micha jeżeli chodzi o produkty? U mnie sytuacja jest taka, od dłuższego czasu (1,5-2lata?) Jem monotonne. Węgle to ryż wafle ryż płatki ryżowe i maka ryżowa, białko izolat białka jaj ryba indyk kura, tłuszcze migdały oliwki jaja. I doszło do tego że obecnie nie toleruje nawet produktów które kiedyś świetnie tolerowalem, nie [...]
100-150 zl za dobra knajpe z jakims napitkiem to standard dla dwóch dorosłych osob czy to sopot czy międzyzdroje;-) Zmieniony przez - Marian 87. w dniu 2020-08-20 13:02:35 Dokładnie, My to rozumiemy ale Janusze jadą na wczasy cała familią, przyjdzie im 200 pln zostawić za obiad i potem piszą bzdury w netach jak to drogo, jaka obsluga zła itp... A [...]