Skorzystaj z tematów podwieszonych tz. wylicz zapotrzebowanie:http://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne,_skł._prod._żywnościowych,_%_bf-t276436.html a następnie po obliczeniu ułóż jadłospis wrzucając go w takiej formie :http://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBIĆ_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIAŁU.-t922822.html . Następnie wrzucisz zrzut i Ci doradzimy co [...]
Skorzystaj z tematów podwieszonych tz. wylicz zapotrzebowanie:http://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne,_skł._prod._żywnościowych,_%_bf-t276436.html a następnie po obliczeniu ułóż jadłospis wrzucając go w takiej formie :http://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBIĆ_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIAŁU.-t922822.html . Następnie wrzucisz zrzut i Ci doradzimy [...]
Pamietaj nie tylko o weglach, mozna sie odpowiednio odzywiac, a zarazem miec z tego przyjemnosci, proste i szybkie dania makaron, jaja kurze, (wymieszaj) .. Ryz gotowany + musli z miodem .. Placki owsiane rodzynki , wiorki, migdaly, jajaa.. Omlet z musli i malinami MMM az chce sie masowac :-), odwiedz kuchnie sfd, do dziela, smacznego
Skorzystaj z tematów podwieszonych tz. wylicz zapotrzebowanie:http://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne,_skł._prod._żywnościowych,_%_bf-t276436.html Ułóż sobie jadłospis na 4 posiłki + np. wpc po treningu http://www.sfd.pl/sklep/SFD_Wpc_protein_plus-opis3653.html posiłki dobieraj tak by i produkt białkowy( udka, podroby, szynka schab wieprzowy [...]
Jeśli chcesz poprawić Low Carb to wywal chude mięsa a za to daj : drób/indyk-udka, podroby , szynkę, karkówkę z wieprzowiny , wołowinę , jajka , tłuste ryby jak śledź, makrela czy łosoś. Z orzechów daj migdały , włoskie , laskowe i nerkowce ale nie pestki słonecznika. Pozdrawiam
Tą odżywkę wywal bo masz wystarczająco dużo białka w diecie, warzyw nie wliczaj do bilansu (możesz je wstawiać do tabeli jako posiłek własny 0 kcal ) IMO masz zdecydowanie za mało kalorii skorzystaj z tego linka http://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne%2C_sk%C5%82._prod._%C5%BCywno%C5%9Bciowych%2C_%25_bf-t276436.html Orzechy włoskie, migdały, [...]
IMO wywal z diety dżem. rodzynki, bułki. Jako źródło węglowodanów: ryże, kasze, ziemniaki, ten banan po treningu. Dietę urozmaicaj różne mięsa: udka kuraka, wołowina, mięso mielone, karkówka, kaczka. Ryby: łosoś, makrela,śledź, dorsz, warzywa, orzechy włoskie, migdały, jaja. Warzyw nie wliczaj do bilansu poza strączkowymi i ziemniakami. Podnieś [...]
OBWÓD ŁYDKI: 46 cm OBWÓD UDA: 88 cm OBWÓD BIODER: 145 cm OBWÓD NA WYSOKOŚCI PĘPKA: 115 cm OBWÓD TALI: 98 cm OBWÓD KLATKI: 110 cm CO CHCESZ OSIĄGNĄĆ PO PRZEZ DIETĘ I TRENING? - przede wszystkim schudnąć, stracić nadmiar tkanki tłuszczowej, wzmocnić mięśnie, ujędrnic skórę. CHOROBY PRZEWLEKŁE: brak PRZEBYTE KONTUZJE: kontuzja kolana - 7 lat temu. [...]
Łooo, mój błąd - Panowie i Panie. Co do samej diety to wychodzi, że powinienem bardziej ubogacić posiłek o 17, a konkretniej wpakować w siebie konkretne węgle. Odżywka białkowa raczej zostanie. Na początek wrzucę 50-70g kaszy/ryżu czy makaronu i będę obserwował pas. Ogólnie mam problem z jedzeniem ryżu i makaranu - nie mam pomysłu na dodatki do [...]
Nie lepiej rozłożyć sobie posiłki na 4/5 posiłki bynajmniej będą większe objętościowo. Co do masła orzechowego wrzuć go ponieważ : http://potreningu.pl/articles/1506/smieciowy-produkt-ktorym-zajadaja-sie-sportowcy-wierzac-ze-jest-zdrowy . Co do braku ryb zatem zakup omege 3 i suplementuj ją . Pozdrawiam Co do omegi to obowiązkowo zakupie, [...]
Na Twoim miejscu poprawiłbym ten jadłospis na powiedzmy 4 posiłki by były większe i pełnowartościowe , po treningu dałby gainer http://www.sfd.pl/sklep/ALLNUTRITION_Mass_Acceleration-opis33363.html posiłki dobieraj tak by i produkt białkowy( udka, podroby, szynka schab wieprzowy , wołowina , ryby jak śledź , makrela , łosoś , dorsz , jajka ) [...]
Aha no spoko spoko. No w sumie też tak myśle, i na oko zazwyczaj leca warzywa. Czasami wpadnie coś zamiast kurczaka, jakaś wieprzowina, ryba. Orzechy daje teraz zamiast masła, głownie migdały, nerkowce. Tylko mnie coś zaczęło podlewać na brzuchu..może mi się wydaje...i dlatego nie wiem czy to woda czy to tłuszcz..Czy uciąć ww, dodać tł..