temat warty odświeżenia bo art jest super tylko jedno ale, dieta podana przez arnolda jest ucięta, nie masz może gdzieś possible oryginału tej diety? ot tak z ciekawości
Art 177 $1, sprawa sprzed 2 lat, pelno niejasnosci, 3 opinie roznych bieglych. Legia odpada. Zyjemy w kraju pozornego prawa, gdzie wydaje sie 2 razy wiecej hajsu, niz zarabia. Zostaje mi Selekcja, ale wylacznie mjr Kupsa
Panowie ze wzgledu na duza ilosc pytan odlacznie treningu pod kwalifikacje/selekcje postanowilem napisac ten art.Nie napisze w nim nic co by juz nie bylo napisane ale ujme to najprosciej jak moge, laczac wszystko w jedna calosc. Wojsko oczekuje od kandydata sily ( nie tylko tej fizycznej) , sprawnosci , inteligencji oraz wiedzy z zakresu [...]
Panowie ze wzgledu na duza ilosc pytan odlacznie treningu pod kwalifikacje/selekcje postanowilem napisac ten art.Nie napisze w nim nic co by juz nie bylo napisane ale ujme to najprosciej jak moge, laczac wszystko w jedna calosc. Wojsko oczekuje od kandydata sily ( nie tylko tej fizycznej) , sprawnosci , inteligencji oraz wiedzy z zakresu [...]
Art ma już kilka ładnych lat i nie gniewajcie się że kolejna osoba odkopuje. To nawet dobrze pon. czytamy i uczymy się. Chciałbym bardzo podziękować autorowi za ten artykuł. Przeczytałem go w całości i wstyd się przyznać ale dopiero teraz zacząłem prawidłowo wykonywać mój trening. Dał mi wiele do myślenia. Zdejmując ciężar czułem się fatalnie , [...]
_knife_ link do tematu z 1 postu nie dziala, mozesz jeszzze raz podlinkowac czy art zostal usuniety Zmieniony przez - qwert321 w dniu 2015-12-18 23:22:09
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Gdzie bębnią :D ? W starych podręcznikach od dietetyki. Co z koncepcją IF ? poczytaj akurat dziś Tadziu art wstawił http://potreningu.pl/articles/4656/jak-to-jest-z-tym-sniadaniem/page/1Ok .poczytam, dzięki :) każda nowa wiedze postaram sie przyswoić :) Co nie zmienia faktu że bez śniadania ( owsianki ) z domu nie wyjde bo padłbym w pracy :-)
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Gdzie bębnią :D ? W starych podręcznikach od dietetyki. Co z koncepcją IF ? poczytaj akurat dziś Tadziu art wstawił http://potreningu.pl/articles/4656/jak-to-jest-z-tym-sniadaniem/page/1Ok .poczytam, dzięki :) każda nowa wiedze postaram sie przyswoić :) Co nie zmienia faktu że bez śniadania ( owsianki ) z domu nie wyjde bo padłbym w pracy :-) [...]
Dzięki za art. Robię pauzę po dzisiejszym treningu. 2tyg lekkich "ciężarów" + powrót na normalną kaloryczność. Po dwóch tygodniach ucinam kalorie i znowu ciężary :) Zmieniony przez - Munga w dniu 2016-07-29 11:06:44
Poczytaj trochę art w tym dziale może zmienisz podejście i malymi kroczkami zaczniesz coś zmieniać.., bo niestety miske i trening masz jak goście z golden ery..,
[...] w zasadzie można Tobie to co każdej nowej osobie na forum - jak napisano wyżej - przejrzenie paru dzienników z brzegu, co by zobaczyć, co forumowiczki jedzą i ile a także art wklejany juz wielokrotnie: http://kulturystyka.pl/co-jedza-ladies-sfd/ i na tej podstawie próba skomponowania własnego menu. Weź pod uwagę, ze fajnie jak by każdy posiłek [...]
Markus wczoraj wziął ślub z Polką, z którą ma roczna córeczkę. Szczęścia młodej parze ;-) wiecej info => TUTAJ /SFD/2017/9/2/72fcac6e55f944fdb3545fde1934c276.jpg
[...] się, by zawiniło białko w diecie-tym bardziej, że odżywiasz sie tak już od jakiegoś czasu. Być może to jakaś alergia. Czym w ogóle jest alergia pokarmowa ? Zacytuję ciekawy artykuł z naszego portalu : "Alergia pokarmowa to najprościej ujmując nieprawidłowe reakcje układu immunologicznego. Układ immunologiczny jest mechanizmem, który rozpoznaje i [...]
[...] do worka cukru. Obecnie jednak jakość zastosowanych komponentów węglowodanowych uległa znacznej poprawie i w gainerach wykorzystuje się np. owies, ziemniaki czy też węglowodany pochodzące z grochu i kukurydzy. Część białkową stanowi obecnie głównie koncentrat białek serwatkowych. http://www.sfd.pl/art/Suplementy/3_mity_na_temat_gainera-a760.html
[...] do worka cukru. Obecnie jednak jakość zastosowanych komponentów węglowodanowych uległa znacznej poprawie i w gainerach wykorzystuje się np. owies, ziemniaki czy też węglowodany pochodzące z grochu i kukurydzy. Część białkową stanowi obecnie głównie koncentrat białek serwatkowych. http://www.sfd.pl/art/Suplementy/3_mity_na_temat_gainera-a760.html