...
Witam, wiem, że to troche nietypowy temat, dlatego piszę w oftopiku..Niedawno odziedziczylam po dziadkach dom.Trzeba go wyremontować.Prace już ruszyły a u mnie pojawił sie jeden temat.Zastanawiam się co wybrać oczyszczalnie ścieków czy takie zwykle szambo?U mnie teren jest bardzo podmokły i nie wiem co w takim przypadku będzie lepsze.Może macie z tym jakieś doświadczenia?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
To nie jest forum budowlane? Jak twój problem odnosi się do sportu? Bo zaskoczę Cię, ale wbrew pozorom Sportowe Forum Dyskusyjne traktuje o Sporcie, a nie o budowlance 

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Zobacz ile będzie Cię kosztowało podłączenie do sieci kanalizacyjnej, bo to jest wygodniejsza sprawa niż szambo z którego moze walić, tzreba opróżniać, i jak już zauważyłeś jak będą jakieś przecieki szybko się może zapełniać, no chyba że jak wielu użytkowników szamb masz las niedaleko, pompa i jazda 

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz