...
Napisał(a)
Mam pytanie. Co prawda prowadzący gdzieś uciekł ale myślę że warto obniżyć cenę za sms z kodem dostępu. Jaką kwotę i na ile dni proponujecie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
3zeta pierwsze wejscie
5zeta kazde kolejne
oraz dodajcie mozliwosc przelewu
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2005-04-16 22:19:42
5zeta kazde kolejne
oraz dodajcie mozliwosc przelewu
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2005-04-16 22:19:42
...
Napisał(a)
3 zeta za zalozmy 3 godziny dostepu bylo by w miare spoko, bo placic 10 to troche za drogo tak na raz wysylajac sms-a
...
Napisał(a)
3 zl stala stawka, i wam to wyjdzie na zdrowie i nam...
Moje fotki:
http://www.sfd.pl/temat188375/
pozdrawiam
...
Napisał(a)
"3 zeta za zalozmy 3 godziny dostepu"
lol, przeciez jest 9zl za 3 DNI, nie kumam co chcesz osiagnac. Opcja e-lite'a tez dziwna, w zasadzie przy pierwwszym wejsciu najwiecej sie wyniesie, dalej to juz beda dodatki, dlaczego placic wiecej no chyba ze nowe art beda rosly jak grzyby po deszczu. Co do ceny to jeszcze nie wiem czy tam jest/bedzie forum?
lol, przeciez jest 9zl za 3 DNI, nie kumam co chcesz osiagnac. Opcja e-lite'a tez dziwna, w zasadzie przy pierwwszym wejsciu najwiecej sie wyniesie, dalej to juz beda dodatki, dlaczego placic wiecej no chyba ze nowe art beda rosly jak grzyby po deszczu. Co do ceny to jeszcze nie wiem czy tam jest/bedzie forum?
...
Napisał(a)
ultrono : a kumasz ze niemam tyle pienidzy zeby wydac 9 zl z komorki? a tak place 3 zl biore co chcem i znikam.. Jak sa jakies nowosci za 3 tygodnie wchodze wrzucam jeszcze raz 3 zl.. Po co mi za 9 zl 3 dni? co bede tam 3 dni siedzial i czytal?
...
Napisał(a)
no zakladam ze sie nie kopiuje, jezeli chcesz robic tak jak mowisz to tak. e-lite nie takie w ciemno, w sumie to venom~
...
Napisał(a)
Ja jestem za stała dawka te 3zł odpowiada...
Mysle że kazdy bedzie na to miał...
Mysle że kazdy bedzie na to miał...
...
Napisał(a)
3 zł za dzień
Ból minie... dziewczyny lubią blizny, chwała nie przemija.
...
Napisał(a)
Powinny byc widoczne na stronie daty ostatniej aktualizacji aby user byl pewny ze po wyslaniu sms-a zobaczy nowe arty.
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Podrabiane koksy-jak rozróżnić
Następny temat