"po co byc za wysoko jak mozna spokojnie byc nisko"
...
Napisał(a)
wlasnei mam pytanie jem winstrol i chilem sie dzis za***ac pojara ale kumpel mowi zeby nie bo bedzie zle no to mam pyatnie czy ziolo wplywa na mnie gorzxej jak jem winko i czy po pojarze spada sila albo masa przy normalnym jedzieniu
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
i treunje jeszce nap*****lnke bjj kazdy czasem moze cos zapalic wiec jak ztym paleniem na winstrolu
...
Napisał(a)
chyba spice pisał ze sie przekrecił prawie paląc ziolo na win strolu (albo cos po***ałem) 

hihihi
...
Napisał(a)
to ja zaczekam z paleniem jak skoncze nie chce sie przekrecic duzo sily mi przyszlo i po co mam stacic
...
Napisał(a)
JA biore winko 2 x w tygodniu, przez całe wakacje prawie codziennie paliłem
całego wora i............nic. Jakoś żyję.
Natomiast jak chlałem to miałem za***istego AGGRESSOR'a.
całego wora i............nic. Jakoś żyję.
Natomiast jak chlałem to miałem za***istego AGGRESSOR'a.
Only Strong Will Survive
...
Napisał(a)
oowazaj na cisnienie...
to be a masterpiece ...
sweet&hot honey honey
...
Napisał(a)
najlepsze jest to ze juz zjadlem to winko odblokowalem sie bylo super i tydzien poznij byl sylwester zjadlem tablete i z worka spalilem plus 1.5 litra coli i 4 hamskie zjadlem i nastepnego dnia zapalenie blony sluzowej zoladka plus angina jaralem na zewnatrz dyskoteki wkoszulce 3-4 dni wymiotowania nic nie jadlem troszke pilem wszytko spadlo i wyciskalem po tym mniej niz jak zaczynalem winko ale teraz juz zniw sobie zakupilem i za***e z superka i juz nie jaram
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!