...
Napisał(a)
warto je włączyć do diety jako źródło tłuszczy? poza dobrym smakiem mają niby sporo błonnika i kwas laurynowy a ciekawi mnie jak to wygladą pod katem nasycone/nienasycone bo nie powiem w smaku zaj**iste. z góry dzięki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
lipidy w nich zawarte to przede wszystkim średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe ( MCT), które wchłaniane i metabolizowane są zupełnie inaczej niż kwasy długołańcuchowe - nie wykazują tendencji do odkładania się w postaci tkanki tłuszczowej i podnoszenia poziomu złego cholesterolu.
http://potreningu.pl/articles/360/wiorki-kokosowe----wartosciowy-skladnik-diety
http://potreningu.pl/articles/360/wiorki-kokosowe----wartosciowy-skladnik-diety
Polecane artykuły