Na problemy z erekcja lekarz przypis mi undestor testocaps 40 mg. Bede przyjmowac 2 tabletki dziennie czy po miesiecznej kuracji musze robic jakis odblok i czy po wszystki dobrze bylo by kupic np hi tec dark devil aby pobudzic organizm do produkowania testostronu. Z gory dzieki za odpowiedz
...
Napisał(a)
Witam
Na problemy z erekcja lekarz przypis mi undestor testocaps 40 mg. Bede przyjmowac 2 tabletki dziennie czy po miesiecznej kuracji musze robic jakis odblok i czy po wszystki dobrze bylo by kupic np hi tec dark devil aby pobudzic organizm do produkowania testostronu. Z gory dzieki za odpowiedz
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
pytaj lekarza skoro on prowadzi leczenie
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
On kazal mi przeprowadzic pozniej ponowny pomiar testosteronu ale boje sie troche takiej ingerencji chocisz czytalem ze te tabletki sa slabe. Ale czy przy dawce 80 mg dziennie przez miesiac po odstawieni wszystko bedzie dobrze?
...
Napisał(a)
nikt Ci kolego nie odpowie czy wszystko będzie dobrze , np u mnie wszystko było źle , totalnie ,źle, dramatycznie i do doopy . Czy Ty nie jesteś czasem z Wrocławia ? a lekarz to Ryszard S. ?
...
Napisał(a)
Nie nie jestem. Chodzi mi tylko o ty czy po dawkach 80 mg/ dzien przez miesiac trzeba robi odblokowanie i czy kupno pozniej black devila ho tecu to dobry pomysl?
...
Napisał(a)
skoro prowadzi cię lekarz to niech on już to prowadzi do końca nic sam nie kombinuj,poza tym ma rację bedzie wiadomo jak zrobisz badania tak zostaje wróżenie z fusów.Skoro masz niski poziom testa trzeba było cisnąć o htz iniekcyjne w postaci wstrzykiwanych saa,np nebido gdzie jedna iniekcja jest robiona raz na kilkanascie tygodni jak bedziesz u lekarza podpytaj się i zasugeruj jemu to
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!