Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
448
mam 32 lata od miesiąca problem z podnieceniem nie chce w pełni stać nigdy z tym nie miałem problemu, owszem były dni kiedy był sztywny jak pręt a czasami mniej ale teraz jest kiepsko, poniżej załanczam wyniki które widze że w hormonach są ponad normą 1,5 roku temu robiłem też były ponad normą oprócz progesteronu czy może to być jego wina, pracuje fizycznie do tego dużo jazdy na rowerze i siłka w czasie jesienno zimowym, z dietą u mnie słabo, podczas wysiłku szybko sie poce jakby organizm gromadził wode, ciężko zrzucić z wagi a tłuszcz gromadzi sie w okolicach boczków piersi i brzucha
co zrobić
będę wdzięczny za rade
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
448
nigdy nie brałem żadnego towaru, jeżeli chodzi oprolaktyne i testosteron to robiąc badania półtora roku temu też miałem powyżej normy podobnie a wzwód był teraz wyszedł jeszcze pogesteron ponad norme
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
448
a myślicie że poprawiając diete i troche zelże z robotą to pomoże, nie za wysoko są te chormony? czy to rzeczywiscie tryb życia czy genetycznie jest to uwarunkowane
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
448
krzykacz czyli musze nad sobą popracować tak? , bo czytałem twoje odpowiedzi po innych tematach to sugerowałeś wizyte u endokrynologa przy podwyższonych hormonach
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
448
może to nie w tym temacie ale może mi pomożesz mam problem z jakością snu budze sie często w nocy a jak eliminuje w diecie cukier to śpie 5 do 6 godzin maks masz jakiś sposób
Szacuny
87026
Napisanych postów
355083
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1641593
Zadnych lekow z grupy psycho nie bierzesz?
Lekkie sciagniecie w dol e2 oraz prl ( prolki szczegolnie) powinno zalatwic sprawe, tylko jak chlopaki zaznaczyli to skads sie wzielo pewnie.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
21544
Napisanych postów
71004
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
574828
maximus again
może to nie w tym temacie ale może mi pomożesz mam problem z jakością snu budze sie często w nocy a jak eliminuje w diecie cukier to śpie 5 do 6 godzin maks masz jakiś sposób
Higiena snu sprawdź. Masz problemy z cukrem badałeś?