Witam . Mam 15 lat i parę miesięcy temu miałam wypadek na crossie i mam bliznę na prawym udzie na połowę nogi id miednicy do kolana prosta linia . Chciałabym zrobić sobie tatuaż po zakończeniu leczenia aby zamaskować ta bliznę . I mam pytanie czy jak będę miała 16,17,18 lat to ten tatuaż się rozciągnie lub znieksztalci
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
roznie zalezy jaki tatuazysta to zrobi, 15 lat masz to jeszcze rosniesz, takze tatuaz moze sie rozciagnac.. poza tym z biegiem czasu mysle ze do blizny bys sie przyzwyczail a o tatuazu bys zapomnial. bo tak zastanów sie, czy tak naprawde jest sens ?
Impossible Is Nothing
Pomogłem ? Daj SOG'a :)
...
Napisał(a)
Taką rzecz najlepiej zrób jak przestaniesz rosnąć i PO ciąży, jeżeli tak bardzo Ci ta blizna dokucza. Nie wiesz jak Twoje ciało zareaguje na stan błogosławiony. Może się okazać, że nabierzesz dużo wody i mówiąc kolokwialnie "spuchniesz". Uda Ci się powiększą, co spowoduje znaczne rozciągnięcie tatuażu. Najlepiej udaj się do wykwalifikowanego tatuażysty i obgadaj problem.
DT:
http://www.sfd.pl/[DT]_Walka_z_genami-t1057996.html /Masa 1-24/
DT Konkursowy:
http://www.sfd.pl/Dziennik_konkursowy__Munga_i_Marian-t1075262.html
...
Napisał(a)
Co do tatuazu na ten moment wstrzymalbym sie ze wzgledu na wciaz rosnace cialo - blizna moze sie w duzym stopniu zmienic a nawet zaniknac , zaczekaj z tym jeszcze jakies 2-3 lata wtedy bedziesz juz wiedziec jaka powieszchnie zajmuje ,druga sprawa to rozciaganie tatuazu , popeka jezeli przytyjesz np 40 kg skora rowniez popeka to jest naturalna reakcja organimzu na tak duza zmiane , jezeli natomiast nie masz tendencji do tak duzych zmian wagowych , nie boj sie o rozciaganie tatuazu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!