...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
UWAGA UWAGA OSZUST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OSZUKAŁ MNIE NA ŁAŃCUCH WPŁACIŁEM KASĘ MU 04.05.2010 I MAMY TE SAME BANKI I GOŚĆ TWIERDZI ZE NIE DOSTAŁ KASY.ZERO KONTAKTU DOPIERO JAK NAPISEM ZE CHCE KUPIĆ INNA RZECZ ODPISAŁ SZKODA SLOW KOŃCZĄC NIE SZKODA MI TE 65ZL MAM NADZIEJE ZE SIE WZBOGACI OSZUST ALE NIE NIE NIENAWIDZĘ LUDZI CO OSZUKUJĄ PANOWIE OSTRZEGAM I ADIM PROSZĘ O BANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...
Napisał(a)
interesujesz mnie tylko sprzedaż i sprzedam tanio mimo ze to jest nowe nie noszone.
lanuszek grubosc to 21g a bransoletka 14,71g
lanuszek grubosc to 21g a bransoletka 14,71g
...
Napisał(a)
lanuceszek ma szerokosc 8mm a bransoleka ciup wiecej , za komplet chce kolo 100zl (a w sklpie kosztuje ponad 200zl) a z lancuch gdzies z 70zl
...
Napisał(a)
ale ja wliczylem juz przesylke i dlatego napisalem kolo 100zl. a lancuszek 70zl z przesylka, komplet jak ktos kupi to wiadome ze taniej sprzedam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!