TrAiN hArDeR aNd GrOw BiGgEr !!!
Bądź blisko z przyjaciółmi, a z wrogami jeszcze bliżej
...
Napisał(a)
powiedzćie mi jhescze taka rzecz, czy gdy jestes juz wpięty, to but ma byc sztywno zablokowany czy nie??
...
Napisał(a)
W systemie SPD masz ruch na lewo i na prawo, całkiem spory. W TIME podobno jeszcze wiekszy, a w szosowych zatrzaskach prawie w ogóle. Pisze podobno, bo sam jeździłem tylko w SPD, reszte znam z opowiadan. W kazdym razie luz roboczy jest normalny.
Jeździłeś juz gdzies dalej? Jak wrazenia?
Jeździłeś juz gdzies dalej? Jak wrazenia?

Znaleziono psa - wyżeł, szara sierść. Smakował jak kurczak.
...
Napisał(a)
jescze nie jechałem :P, tylko sobie prztmierzytłem na korytarzu, i własnie ywczułem to chodzeni buta i sie spytałem oto.. jutro bedzie test :D
...
Napisał(a)
dziś był 1 test, bez problemów szybka ewakuacja, i wogle pod górke o lepiej sie jedzie :D, teraz bede stopniowo przekrecał zacisk, aż uzyskam taki poziom przy kotrym bedzioe mi sie jeździło/ewakuowało komfortowo :)
...
Napisał(a)
nie było ani jednej gleby, od razu czuje sie w spdkach jak bym jeździł juz długo na nich :)
...
Napisał(a)
Poczekaj tydzień
Chociaż ja też myślałem ze będe glebił, a mam juz 1.5k w SPD i nie wyglebiłem jeszcze

Chociaż ja też myślałem ze będe glebił, a mam juz 1.5k w SPD i nie wyglebiłem jeszcze

Znaleziono psa - wyżeł, szara sierść. Smakował jak kurczak.
...
Napisał(a)
Spd za***ista sprawa ;) Ja nigdy nie wiedziałem do nakładać na bajka póki nie kupiłem SPD ;] Osobiście mam m-540 pedały i SH-M072 butki które są kuL. Stopa nie poci się w lato ;) Oczywiście odaradzam jeździć w zime no chyba że jesteś uparty :D Ale tak na 1 h w 2 lub 3 skarpetach jest kuL WIDZE że twoje mo75 mają 3 rzepy to bardzo dobrze :) Ja czasami też myśle że przydała by się 3 rzepa mi no ale nie mam :) U mnie gleby były a u kumpla to już wogóle :D weź jeszcze napisz ile dałeś za całty zestawik :) POZDRO !!
Nic na siłę, wszystko młotkiem.
...
Napisał(a)
co nie co moge juz powiedziec o tych butach, tylko na ciepłą pogodę, bo jak jest zimniej to normlanie trace czucie w palcach ;/
...
Napisał(a)
No a pomyśl jak człowieka napadnie na rower w zimie i pedały zamontowane a w rogu zakurzone piękne SPD :P Zakładasz skarpet ile na stope wlezie i poleciał. Jak pojeździsz w skarpetach i nie będziesz odczuwał dyskomfortu to spróbój bez bardzo miłe uczućie na cholernie gorące dni. Tylko pamietaj żebyś se nogi nie obtarł :P
Nic na siłę, wszystko młotkiem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!