Szacuny
11102
Napisanych postów
51207
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
dosyc sie rozczarowalem w sprawie abonamentu ,wyslalem zamowienie w sklepie hi-teca w srode , po otrzymaniu maila od sklepu z numerkiem zamowienia wyslalem go do mateo ,pisalo ze jak chce uregulowac abonament to musze wyslac do mateo numer -tak tez zrobilem ,do tej pory mateo nie chce odpowiedziec na zaden z moich maili (wyslalem ich juz chyba z 4 ) i wy namiawacie do uregulowania abonamentu skoro sam mateo tak do tego podchodzi? jestem rozczarowany ,poczekam jeszcze z 2-3 ,jak dalej nic sie nie stanie to chyba zrezygnuje z zamowienia .
pytanie do forumowiczow ,czy was też tak olali czy to tylko ja mam takiego pecha/szczescie ... ?
Szacuny
212
Napisanych postów
48745
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
91090
Klapcioch przypatrz się uważnie ilu jest użytkowników w Forum(a ilu ciągle przybywa)-a Mateo jest jeden i też ma swoje życie-on nie mieszka w internecie,a Ty z kolei nie jesteś tutaj "number one",więc jak troszkę poczekasz to korona ci z głowy nie spadnie-prawda?Pozdrowienia i cierpliwości-w twoim wieku powinna być normą.
Pozdrawiam wszystkich ambitnych
"Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym"
Michail
Szacuny
11102
Napisanych postów
51207
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
dzis rano nareszcie dostalem od mateo maila! wlaze do dzialu doping ucieszony ,odswierzylem stronke i juz nie moglem wejsc tam z powrotem! grrrrrrr znowu sie denerwuje:<
aha i jest jakies potwierdzenie zamowienia? tel czy mail?
bo chyba nie podalem nr kierunkowego.