Witam spodobało mi się ostatnio karate,taekwwondo i aikido niestety w mojej malutkim miasteczku nic takiego niema najbliżej jest 50km,a to jednak za daleko bilet w dwie strony 25zł,a treningi są 3 razy w tygodniu czyli 75zł tydzień,a na miesiąc to by wyszło 300zł +100zł 400zł więc ta opcja odpada ...Chce kupić książki z allegro czy gdzzie indziej o tych sztukach czyu jako samouk z kolega mogę nauczy się technika po technice krok po kroku powtarzanie 100 razy na dzien tego samego ...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Sam się nie nauczysz a możesz sobie krzywdę zrobić jak przy jakiejś technice coś źle zrobisz. Ćwicząc samemu nie widzisz swoich błędów i właśnie od tego jest trener.
Kiedyś też sam ćwiczyłem i wiem ,że rewelacji po czymś takim nie ma.
Kiedyś też sam ćwiczyłem i wiem ,że rewelacji po czymś takim nie ma.
This is madness!
This is SHIN-AI-DO!!!
http://www.shinaido.w8w.pl/
...
Napisał(a)
Dokładnie. Poczytaj troszkę postów, na forum jest takich, jak twój, mnóstwo. To dobrze, że masz tyle entuzjazmu.
Trenować samodzielnie to mógłbys ewentualnie pod okiem kolegi/kolegów, którzy już trochę czasu w tym siedzą.
Trenować samodzielnie to mógłbys ewentualnie pod okiem kolegi/kolegów, którzy już trochę czasu w tym siedzą.
Ludzie nie karmcie trolli, szczególnie tych dużych. Bo to nienażarte z natury stworzenia.
...
Napisał(a)
Co dalej nastic sprowadza się do tego że potrzeba jest nam osoba która będzie potrafiła skorygowac nasze błędy - najprościej tłumacząc to tak jak sex - samemu nic z tego 

"Ani Dnia Bez Walki"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!