Siemka wszyscy!!
W ramach przypomnienia:
-szuka pomocy w celu zrobienia sobie rozpiski treningowej,
-czytalem juz chyba wszystko na tej stronie i nadal niczego nierozumiem,
-mam nadzieje ze mi pomozecie

1. Jak narazie trenuje w domu. Posiadam jedna SZTANGE 150cm dlugosci i dwie male SZTANGIERKI oraz rurke do podciagania(w najblizszym czasie planuje wyciag, modlitewnik i sztange lamana)obciazenie maxymalne 60 kg(bedzie wiecej

Trenuje sobie w domu od SIERPNIA raz lub dwa razy w tygodniu. Zalezy mi jednak na osiagnieciu lepszych wynikow i chce to robic czesciej i w odpowiedni sposob:)
2. Wykonywane dotad ćwiczenia:
a) Klata 60kg (obciazenie maxymalne z jakim, wykonam 4 serie po 10 powturzeń)
b) Bary :
-(unoszenie sztangi (dluga prosta) za glową do góry (35kg ob max - 4 serie 10 powturzeń)
- Unoszenie sztangierek rekami prostymi do utworzenia lini prostej pomiedzy rekami( reka prosta idzie od biodra do gory w zdluz boku ciala ob max 9-10 kg na reke 4 serie po 10 powturzen)
c) triceps (leze na laweczce prostej, sztange (gryf 150 cm) trzymam wasko i unosze ja prostujac rece ob max 20 kg 4 serie 10 powturzen)
b) biceps (11-12kg na JEDNA reke 4 serie po 8-10 powturzeń)
d) stoje na nogach jestem pochylony tulowiem do przodu, plecy mam proste i unosze sztange z ziemi do klatki piersiowej (60 kg 4 serie po 10-15 powturzeń)
e) lydki (ob 60 kg(moze byc wiecej ale narazie nie mam) 4 serie po 20-30 powturzen)
F) uda 60kg 4 serie po 10-15 powturzeń (w przysiadzie czekam 5-10 sekund i dopiero prostuje nogi)
3. Cel:
-sila i rzeźba.
4. Mozliwosci czasowe:
- 3-4 dni w tygodniu
- ok. 1 godziny w kazdy dzien treningu
z gory wielkie dzieki.
iBoK