...
Witam, na jakich zasadch uzyskuje sie tytul znawcy exp i speca, nie wiem gdzie o tym poczytac, dziekuje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
50 Sogów w dziale: znawca
100 Sogów: specjalista
200 Sogów: expert
Licza sogow liczy sie w poszczegolnum dziale. Np. masz w tym dziale 50 sogow to jestes znawca ale w innym dziale znawca juz nie bedziesz.
100 Sogów: specjalista
200 Sogów: expert
Licza sogow liczy sie w poszczegolnum dziale. Np. masz w tym dziale 50 sogow to jestes znawca ale w innym dziale znawca juz nie bedziesz.
We ride together We die together. Bad Boys for life
...
A czy sądzicie że to jest odpowiedni sposób?? tzn czy jest obiektywny??
Zauważyłem że dużo osób rozdaje sogi w zamian za sogi i jak tu wierzyć czy ktoś jest specjalista patrząc na liczbę sogów??
Zauważyłem że dużo osób rozdaje sogi w zamian za sogi i jak tu wierzyć czy ktoś jest specjalista patrząc na liczbę sogów??
Każdy z nas ma swój charakter-i ten jest naszym bogiem,
sprawcą szczęścia lub nieszczęścia.
...
Czasem po jednym poscie danej osoby mozna ocenicz czy jest specjalista... 

Pomogłem Ci, daj mi soga... Nie pomogłem ci, też mi daj...
...
Rychu__ właśnie tak uważam że każdy powinien sam zauważyc kto jest specjalista nie licząc oczywiście głownych prowadzącyhc bo to chyba oczywiste że sa oni specjalistami
...
a tak przy okazij czy można sprawdzać od kogo otrzymaliśmy soga??
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz