czy trening samych przysiadów ze sztangą (max ze 40kg bo więcej sobie nie nadrzuce za głowe a nie mam stojaków) aż do oporu, pewno ze 20/30 powtórzeń zwiększy objętość ud?
...
Napisał(a)
witam, ćwicze w domowych warunkach, nie dawno zacząłem robić uda przysiadami na jednej nodze, jednak w miare postępu dochodze już do dużych liczb powtórzeń (około 50), nie są to pełne przysiady gdyż nie moge utrzymać równowagi, teraz pytanie:
czy trening samych przysiadów ze sztangą (max ze 40kg bo więcej sobie nie nadrzuce za głowe a nie mam stojaków) aż do oporu, pewno ze 20/30 powtórzeń zwiększy objętość ud?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
Jesli bedzie pilnowal zarcia mysle ze poczatkowo efekty powinny byc ale z czasem trening bedzie tak lekki ze i progres sie zatrzyma. WArto pomyslec o kompletowaniu sprzetu lub chociazby narazie obciazen.
pozdrawiam
pozdrawiam
Człowiek mógłby żyć samotnie przez całe życie,
ale o ile sam potrafiłby wykopać sobie grób ,
musiałby mieć kogoś kto go pochowa.
...
Napisał(a)
właśnie w tym kłopot że odważników jeszcze mam, ale nie nadrzuce sobie 50kg za plecy, a nie mam kasy na stojaki
...
Napisał(a)
Wierzyć to znaczy ufać, kiedy cudów brak.
Muscles not grow on trees!
Polecane artykuły