Wyciąg z wątroby dorsza to zdrowy tłuszcz cos takiego jak omega 3??? pytam bo mam na stanie z usa duzą puche w tabsach i sobie mysle ze mógłbym zastępowac je oliwą z oliwek? dziękuje, pozdr
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie ma jak tego porównywać do omega 3 ale jeśli chodzi o zdrowe tłuszcze zwieżęce to jest good.
Wyciąg z wątroby dorsza to zdrowy tłuszcz cos takiego jak omega 3??? pytam bo mam na stanie z usa duzą puche w tabsach i sobie mysle ze mógłbym zastępowac je oliwą z oliwek? dziękuje, pozdr
To co chcesz wreszcie zastąpić?
jak masz dojscie do wyciagu z dorsza to dobry pomysl jak nie to oliwa z oliwek dobre uzupelnienie zdrowego tluszczu.
To co chcesz wreszcie zastąpić?
jak masz dojscie do wyciagu z dorsza to dobry pomysl jak nie to oliwa z oliwek dobre uzupelnienie zdrowego tluszczu.
...
Napisał(a)
Bo narazie łykam dziennie 2łychy stołowe oliwy z oliwek jako zdrowy tłuszcz, przeczytałem teraz z tyłui na puszczce '..omega 3..' po ang. jest napisane więc cięzko jest mi cokolwiek dalej przetloumaczyc, moze ten wyciąg to omega 3???
...
Napisał(a)
daj wyrażne zdjecie moze sie uda cos przeczytac
życie jest za krótkie żeby byc małym
http://www.sfd.pl/Rola_tłuszczy_-_art_by_szoho-t185012.html
...
Napisał(a)
Wyciag z watroby dorsza to tran, ktory zawiera omega 3 + kilka witamin.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
RICH NATURAL SOURCE OF VITAMIN A AND VITAMIN D
With Omega 3 fattz ecids utiliyed bz manz body tissues)e.g.,eyes,brain.Vitamin A assists in bone and tooth formation and nerve and eye functions.Vitamin D regulates Calcium and Phosphorus levels in the body which help maintain healthy bones.
Zmieniony przez - Egon15 w dniu 2008-05-23 10:42:04
Domer to by chyba wyjasnialo co naspisaes.
Zmieniony przez - Egon15 w dniu 2008-05-23 10:42:47
With Omega 3 fattz ecids utiliyed bz manz body tissues)e.g.,eyes,brain.Vitamin A assists in bone and tooth formation and nerve and eye functions.Vitamin D regulates Calcium and Phosphorus levels in the body which help maintain healthy bones.
Zmieniony przez - Egon15 w dniu 2008-05-23 10:42:04
Domer to by chyba wyjasnialo co naspisaes.
Zmieniony przez - Egon15 w dniu 2008-05-23 10:42:47
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!