dzięki za odpowiedzi po skosztowaniu zdam relacje
...
Napisał(a)
siema, nie chcialem zakladac nowego tematu, wiec wykopalem stary, dzisiaj przyszedl mi prop fenixa, w porownaniu z tym na zdjeciach moj wydaje sie miec inny kolor wieczka, tj. typowo fioletowy.
seria 778543hb56 waznosc do 07-2011 czyli seria chyba jak na tym na zdjeciach wczesniej, kapsel krzywo lezy, a to moje pierwsze iniekcje i nie wiem czy to normalne.
co o tym myslicie? zalaczam foty

seria 778543hb56 waznosc do 07-2011 czyli seria chyba jak na tym na zdjeciach wczesniej, kapsel krzywo lezy, a to moje pierwsze iniekcje i nie wiem czy to normalne.
co o tym myslicie? zalaczam foty

...
Napisał(a)
kupowales ostatnio czy juz jakis czas temu i dopiero wrzuciles ?? wyglada na to ze wszystko jest ok z tym propem
.
...
Napisał(a)
dopiero co go kupilem, wczoraj poszedl juz pierwszy shot, dam znac za jakis czas
...
Napisał(a)
przybij 3 pierwsze dni po 100mg ed jesli poczujesz cisnienie w bani to masz propa i zejdz sobie na dawke jaka chcesz
...
Napisał(a)
e tam nie musi miec odrazu cisnienia to zalezy od osoby a nie od srodka raczej. ja lecialem 150 propa i 100trenu e2d i cisnienie w normie nigdy z tym problemow nie mialem wiekszych. kiedys po clenie tylko ale kilka dni tylko szalalo potem luz
...
Napisał(a)
wczoraj wbilem 100mg i jak narazie to tylko dupsko mnie boli, bede bil normalnie 100mg/e2d mysle ze po paru dniach powinienem cos poczuc
tylko teraz mam dylemat czy walic w drugi poslad i cala dupa bedzie obolala czy w ten co juz boli
Zmieniony przez - boleek123 w dniu 2010-06-01 18:00:58
tylko teraz mam dylemat czy walic w drugi poslad i cala dupa bedzie obolala czy w ten co juz boli
Zmieniony przez - boleek123 w dniu 2010-06-01 18:00:58
...
Napisał(a)
z każdym nowym strzałem bedzie mniej bolec ale phoenix oj boli boli :P
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
PREGNYL 5000 j.m. 3+3amp Organon (import #1)
Następny temat