Witam, jak dostac sie do waszego programu, od czego zaczac, prosze o jakies namiary Hccialabym cos ze soba zrobic, mam 41 lat , wlasciwie od jakiegos czasu zaczelam sie nad tym zastanawiac Najbardziej przeszkadza mi moj biust w ktorym jest roznica w wielkosci miedzy jedna a druga piersia, moj brzuch po urodzeniu dwojga dzieci rownierz nie najlepiej wyglada Jestem osoba ktora ma niska samoocene, pracuje nad tym ale z trudem mi to wychodzi , moze przez poprawienie swojego wygladu bede czula sie pewniej i taka 100 % kobieta? Nosze okulary, co rownierz nie akceptuje...podobno nie naleze do brzydkich kobiet, choc fajnie by bylo zeby spojrzalo na mnie oko fachowca Bardzo prosze o jakis kontakt ze mna, bede naprawde bardzo szczesliwa jezeli dostane odpowiedz Pozdrawiam serdecznie Beata
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie zajmujemy się naborem do programu TV
Chcesz zrobić formę do lata? Wejdź: http://potreningu.pl/plany
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!