witam , nie zaglebiajac sie zbytnio w temat powiem tylko ze po ciezkich przejsciach od dlugiego czasu jestem na silnych antydepresantach , (min Diazepam) ktore maja zachamowac napady paniki i stany lekowe , zaczelem cwiczyc i podchodze do tego na powaznie , wedlug mnie przyszedl czas na suplementacje , pytanie do was , jakie suple poza kreatyna nadawaly by sie dla mnie z racji tego ze nie moge brac absolutnie nic wplywajacego na samopoczucie badz pobudzajacego zeby nie wplywalo na dzialanie lekow , lekarz powiedzial ze najlepiej nie brac nic ale wszystkim wiadomo ze lekarze ogolni o suplementacji nie wiedza za wiele , pozdrawiam i dziekuje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
udaj się do ogarniętego lekarza sportowego
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!