...
Napisał(a)
jakis czas temu robilem cykl m-drol + epi. strasznie mnie po tym cyklu zablokowalo. libido na 0. po cyklu wzialem titanium + 6-bromo. malo co ale troche pomoglo. wspieralem sie arginina i jakos dawalo rade. kumpel polecil mi complete pct. po tygodniu libido niesamowicie wskoczylo. wszystko bylo ok. complete pct bralem 30dni. ale po 2 tygodniach od zakonczenia complete pct odczulem delikatny spadek libido i pozniej niestety duzo spadlo. wrecz wrocilo do tego z przed brania complete pct. co byscie mi polecili zeby libido wrocilo do normy. to complete pct bylo za***iste ale czemu nastapil powrot do tego niskiego libido
za krotko moze bralem. mialem schowana puszke paravol i teraz to jem.

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
proponuję przeprowadzić normalną kurację hcg+clom.
moje drugie konto, na poprzednie miałem włam.
...
Napisał(a)
prawdziwa sztuka
walić prohormony, a odblok typowo posterydowy
w ogóle nie rozumiem biorących prohormony...
ale to moja sugestia :)
walić prohormony, a odblok typowo posterydowy
w ogóle nie rozumiem biorących prohormony...
ale to moja sugestia :)
każdy z nas jest inny...
dlatego każdy powinien być traktowany indywidualnie...
w dopingu najważniejsza jest profilaktyka, by doping dawał to po co został stworzony, czyli radość, a nie szybszą śmierć
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!