...
Napisał(a)
Npp sie bije ed lub e2d, ty bijesz co 3 dni, zacznij bic co 2. Mozesz prszybic HCG 5000iu co 4-5 dni i tez bedzie ok
sprawdzone
i nie wierz w bajki ze ci jaja rozerwie
szkoda nabierac po polowie i reszte wyyebac

...
Napisał(a)
dzieki odzywa , wlasnie o to mi chodzi, o takie odpowiedzi ludzi wprawionych w boju :)
A z tym npp powiem ci ze poczatkowo chciałem bić e2d , ale doszedłem do wniosku ze jak na pierwszy kontakt z nandro to mi styknie e3d , i zadowolony jestem...4 tyg i +1cm w łapie i -3cm w pasie :) niektórzy moga nie wierzyc ale jest dobrze jak dla mnie :)
Zmieniony przez - ElCielakko w dniu 2010-05-27 18:06:34
A z tym npp powiem ci ze poczatkowo chciałem bić e2d , ale doszedłem do wniosku ze jak na pierwszy kontakt z nandro to mi styknie e3d , i zadowolony jestem...4 tyg i +1cm w łapie i -3cm w pasie :) niektórzy moga nie wierzyc ale jest dobrze jak dla mnie :)
Zmieniony przez - ElCielakko w dniu 2010-05-27 18:06:34
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
clomid pierwsze 2-3 dni po 100mg dalej do konca po 50mg, nolva w 1 tyg 40mg dalej po 20mg i przeciagnij ja tydzien dluzje od clomidu
pamietaj odblok ma byc lagodny, lepiej mniejsze dawki a dluzej

...
Napisał(a)
nie zapominaj ze hcg potrafi dolozyc swoje do bloku, czesto zle uzyte u osob podatnych moze zablokowac gorzej niz krotki cykl, w ktorym jest uzywane
wg mnie opcja 2500-2500do smieci co 3 dni jest ok
wg mnie opcja 2500-2500do smieci co 3 dni jest ok
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!