No pain No gain
No guts No glory
...
Napisał(a)
chcialbym zaczac cykl z hgh, testosteronem, T3, i insulina ale chcialbym sie dowiedziec wszystkiego na temat ulozenia cyklu tak na 6-9mies po 5i.u. HGH... chcialbym wiedziec co, kiedy brac, co dokladnie jesc po strzalach insuliny, HGH, jaki trening, wszystko co najwazniejsze zeby nie spieprzyc cyklu... celem tego cyklu jest zejscie z bf i zwiekszenie masy miesnowiej jak tylko sie da... wiec prosze o jakies wskazowki od ludzi znajacych sie i doswiadczonych w tym tamacie... z gory dziekuje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
chyba tak zrobie B-50... a z tym suspensionem to najgorsze jest to ze musialem uzywac 1.2mm igle by caly suspension przecisnal sie przez igle
No pain No gain
No guts No glory
...
Napisał(a)
podejrzewam ze nikt ci nie pomoze w ulozeniu cyklu! tu raczej malo kto stosowal ten preparat! No nic :P pozdro
...
Napisał(a)
Chlopie ty chcesz brac HGH a nie wiesz jak diete dopasowac pod slin?
Osoba ktora jest gotowa powinna sama juz wiedziec co i jak, na forum nie powinno sie rozpisywac peptydow.
Z dieta nie przesadzajcie, bo znam ja z innego zaplecza, ale w takich tematach nie bede sie rozpisywal.
Osoba ktora jest gotowa powinna sama juz wiedziec co i jak, na forum nie powinno sie rozpisywac peptydow.
Z dieta nie przesadzajcie, bo znam ja z innego zaplecza, ale w takich tematach nie bede sie rozpisywal.
Pozytywny jak HIV
...
Napisał(a)
ciekawe jest tylko to ze o mecie mowicie tak samo 

Zycie to nie bajka....
Ani nie film akcji!
Ani nie ring!
...
Napisał(a)
meta nie wykonczy cie tak jak insa chyba to jest nawet logiczne, zreszta bezsens wypowiadac sie tu :)
On ;)
...
Napisał(a)
ostatnio cos zapanowala moga na srodki typu hgh insa igf wielu o nich gada a tak na prawe kilka procent ludzi wie o czym mowi
...
Napisał(a)
jesli chodzi diete to mniej wiecej wiem jak poradzic sobie z insulina ale chodzi mi o jakies porady od kogos kto to juz bral zeby sobie cyklu nie z***ac...np kiedy brac slin w dnie niecwiczace, czy brac 2 razy dziennie czy raz po treningu, ktory testosteron bylby najlepszy (dlugo czy krotkotrwaly?)...
No pain No gain
No guts No glory
...
Napisał(a)
Rozpisz poprzednie cykle - dawki / okres stosowania / przyrosty.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!